Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Bretagne

Wie een camping in Bretagne bezoekt, zal moeite moeten doen om de charme van deze streek te weerstaan. Het schiereiland in het noordwesten van Frankrijk is ingeklemd tussen het Kanaal en de Atlantische Oceaan. De 4000 kastelen en landhuizen, grotendeels uit de Middeleeuwen en de Renaissance, die de streek rijk is, zullen de bezoekers van de campings in Bretagne al snel fascineren.

Kamperen in Bretagne: een charmante streek op het randje van de wereld

De grillen van wind, water en tijd hebben een intrigerend landschap gecreëerd rondom de campings in Bretagne. Geschiedenis en legende hebben een enorme artistieke erfenis achtergelaten, wat kamperen in Bretagne een ervaring maakt om nooit te vergeten.

Het milde zeeklimaat zorgt ervoor dat u zowel in de zomer als in de winter goed kunt kamperen in Bretagne. Deze traditionele streek heeft nog een eigen taal, eigen gebruiken en eigen feesten. U vindt hier pittoreske vissersdorpjes, mooi baaien en lange zandstranden en een prachtig uitzicht op het eiland Belle-Île, het grootste Bretonse eiland in de Atlantische Oceaan. 

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >