Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Finistère

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Finistère

Olde Reuver of Briel

De omgeving is prachtig, de rotsachtige kust van Bretagne. Wandelpaden langs de kunst naar de mooie stranden. Ook Morlaix, met zijn viaduct is zeker een bezoekje waard.

Teigeler

Veel met de auto gereden, maar je kan er heel fijn wandelen. Fietsen was te zwaar ook al hebben we een E bikes.

Rousseau

Région très agréable dans la Bretagne authentique.

Op vakantie op een camping in Finistère

De grillen van wind, water en tijd hebben een intrigerend landschap gecreëerd rondom de campings in Finistère. Geschiedenis en legende hebben een enorme artistieke erfenis achtergelaten, wat kamperen in Finistère een ervaring maakt om nooit te vergeten.

Kamperen in Finistère: het einde van de wereld

De campings in Finistère zijn vooral favoriet bij kampeerders die op zoek zijn naar weidse ruimte, authenticiteit en feest! Finistère, letterlijk einde (finis) van de wereld (tère), wordt aan drie kanten omgeven door zee. Het is een ruig en indrukwekkend deel van Bretagne. De rotsformaties, waarop de golven onophoudelijk op los beuken, rijzen de oceaan uit. Bij een stevige wind geeft dit een indrukwekkend gezicht. Maar pas op!

Een kampeervakantie in Finistère biedt u bos, heide, kust en zelfs heuvels tot circa 390 meter. Bezoek vanaf uw camping in Finistère de stad Quimper. Deze stad is bekend om zijn pottenbakkers en zijn gotische kathedraal. Concarneau is een gezellig vissersstadje met een bijzonder schiereilandje en is vooral het handelscentrum voor tonijn. In de baai ligt de Ville-Close, een ommuurde vesting met smalle straatjes en winkeltjes.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen