Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Finistère

De grillen van wind, water en tijd hebben een intrigerend landschap gecreëerd rondom de campings in Finistère. Geschiedenis en legende hebben een enorme artistieke erfenis achtergelaten, wat kamperen in Finistère een ervaring maakt om nooit te vergeten.

Kamperen in Finistère: het einde van de wereld

De campings in Finistère zijn vooral favoriet bij kampeerders die op zoek zijn naar weidse ruimte, authenticiteit en feest! Finistère, letterlijk einde (finis) van de wereld (tère), wordt aan drie kanten omgeven door zee. Het is een ruig en indrukwekkend deel van Bretagne. De rotsformaties, waarop de golven onophoudelijk op los beuken, rijzen de oceaan uit. Bij een stevige wind geeft dit een indrukwekkend gezicht. Maar pas op!

Een kampeervakantie in Finistère biedt u bos, heide, kust en zelfs heuvels tot circa 390 meter. Bezoek vanaf uw camping in Finistère de stad Quimper. Deze stad is bekend om zijn pottenbakkers en zijn gotische kathedraal. Concarneau is een gezellig vissersstadje met een bijzonder schiereilandje en is vooral het handelscentrum voor tonijn. In de baai ligt de Ville-Close, een ommuurde vesting met smalle straatjes en winkeltjes.