Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Ille-et-Vilaine

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Ille-et-Vilaine

K. Rutjes

Mooie omgeving dichtbij Cancale bekend om de oestervangst. San Malo en le Mont SAN Michel dichtbij.

e. Groenendijk

Prachtige regio. We komen zeker nog eens terug.

Dirk

zeer mooie streek om met de motor te rijden

Op vakantie op een camping in Ille-et-Vilaine

Met een kustlijn van 72 kilometer en een beschut achterland bieden campings in Ille-et-Vilaine ontspanning temidden van groen en blauw! Het glooiende landschap en de indrukwekkende baaien maken Ille-et-Vilaine tot een geliefd vakantiegebied.

Kamperen in Ille-et-Vilaine: op ontdekkingsreis tussen zee en bos

Op een camping in Ille-et-Vilaine vindt u talrijke mogelijkheden om uw kampeervakantie in Ille-et-Vilaine op een actieve manier door te brengen. U kunt vanaf de camping in Ille-et-Vilaine bijvoorbeeld gaan vissen, golfen of allerlei watersporten beoefenen. En het gebied rond de toeristische trekpleister Mont-Saint-Michel, net over de grens in Normandië, is uitermate geschikt voor wandelaars.

Een bezoek aan Rennes, de hoofdstad van zowel Ille-et-Vilaine als Bretagne, is zeker de moeite waard. Door een grote brand zijn hier nu veel 18e-eeuwse bouwwerken te vinden. Het middeleeuwse dorpje Bazouges-la-Pérouse is in de zomer een open kunstgalerie. Schilders, glasblazers, beeldhouwers en fotografen nemen dan hun intrek in de oude granieten huisjes.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen