Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

Populaire plaatsen Côtes-d'Armor

Toon meer plaatsen in Côtes-d'Armor

Alle plaatsen

Populaire campings Côtes-d'Armor

Camping Le Chatelet Camping Le Chatelet

Camping Le Chatelet

Frankrijk - Bretagne - Côtes-d'Armor - Saint-Cast-le-Guildo

De goed georganiseerde terrassencamping Le Chatelet is prachtig gelegen in een heuvellandschap op het Bretonse schiereiland in de Côtes d’Armor. Je vindt deze in St.-Cast-le-Guildo,...

Richtprijs € 45,20

Camping Domaine du Launay Camping Domaine du Launay

Camping Domaine du Launay

Frankrijk - Bretagne - Côtes-d'Armor - Plouézec

Aan de noordkant van Bretagne, in de Goëlo, ligt Domaine du Launay. Deze rustige camping ligt op een groot landgoed midden in de natuur. Een...

Richtprijs € 24,90

Vakantiethema's Côtes-d'Armor

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Côtes-d'Armor

Voor wie van indrukwekkende natuurverschijnselen houdt, is het een aanrader om te gaan kamperen in Côtes-d’Armor. De campings in Côtes-d’Armor liggen veelal in de buurt van de prachtige rotskust. Begroeid met mos, bloemen en gras en met de zee als achtergrond zult u versteld staan van de mooie kleurencombinatie.

Kamperen in Côtes-d'Armor: alsof u op een andere planeet bent

Door de roze kleur van de granietkust van Ploumanach waant u zich op een andere planeet. De indrukwekkende kust bestaat uit grote rotsblokken die als het ware door de zee op elkaar gestapeld zijn. En als u tijdens uw kampeervakantie in de Côtes-d’Armor één van de douanierspaden bewandelt, treft u door de warme golfstroom zelfs subtropische planten aan. Bossen met cipressen en vogelreservaten als Île Grande en Les Sept Îles zult u hier zeker tegenkomen.

Bezoek vanaf uw camping in de Côtes-d’Armor de grillige kust met de vele baaien en kleine visserdorpjes. Vergeet niet om verse vis, zo vanaf de boot, te kopen en dit op uw camping Côtes-d’Armor te bereiden. De grote getijdenverschillen, tot wel 12 meter, zorgen er bij vloed voor dat grote stukken strand onder water staan. Op de rotsen, die bij eb tevoorschijn komen, wordt dan druk naar kokkels gezocht.