Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Morbihan

Wie een camping in Morbihan bezoekt, zal moeite moeten doen om de charme van deze in Bretagne gelegen streek te weerstaan. De 4000 kastelen en landhuizen, grotendeels uit de Middeleeuwen en de Renaissance, die deze streek rijk is, zullen de bezoekers van de campings in Morbihan al snel fascineren. Evenals de bijna 800 km rotsachtige kusten, rivieren en langgerekte zandstranden.

Campings in Morbihan: een charmante streek op het randje van de wereld

De grillen van wind, water en tijd hebben een intrigerend landschap gecreëerd rondom de campings in Morbihan, dat "kleine zee" betekent. Geschiedenis en legende hebben een enorme artistieke erfenis achtergelaten. Dit maakt kamperen in Morbihan tot een ervaring om nooit te vergeten!

Een kampeervakantie in Morbihan is uitermate geschikt voor vogelliefhebbers. De honderden eilandjes in de Golf de Morbihan is een waar paradijs voor vogels. In de Morbihan vindt u ook de beroemde menhirs. Vooral de stenen cirkels en rijen bij de toeristische kustplaats Carnac zijn bijzonder. Door de beschutte ligging is het klimaat wat milder dan elders in Bretagne, waardoor kamperen in Morbihan zeer aangenaam is.