Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Morbihan

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Morbihan

R. Timmermans

Mooi. Veel te zien.

René De Pooter

mooie omgeving, veel bezienswaardigheden, boottochtjes enz.

Rousseau

Belle région avec beaucoup de possibilités touristiques.

Op vakantie op een camping in Morbihan

Wie een camping in Morbihan bezoekt, zal moeite moeten doen om de charme van deze in Bretagne gelegen streek te weerstaan. De 4000 kastelen en landhuizen, grotendeels uit de Middeleeuwen en de Renaissance, die deze streek rijk is, zullen de bezoekers van de campings in Morbihan al snel fascineren. Evenals de bijna 800 km rotsachtige kusten, rivieren en langgerekte zandstranden.

Campings in Morbihan: een charmante streek op het randje van de wereld

De grillen van wind, water en tijd hebben een intrigerend landschap gecreëerd rondom de campings in Morbihan, dat "kleine zee" betekent. Geschiedenis en legende hebben een enorme artistieke erfenis achtergelaten. Dit maakt kamperen in Morbihan tot een ervaring om nooit te vergeten!

Een kampeervakantie in Morbihan is uitermate geschikt voor vogelliefhebbers. De honderden eilandjes in de Golf de Morbihan is een waar paradijs voor vogels. In de Morbihan vindt u ook de beroemde menhirs. Vooral de stenen cirkels en rijen bij de toeristische kustplaats Carnac zijn bijzonder. Door de beschutte ligging is het klimaat wat milder dan elders in Bretagne, waardoor kamperen in Morbihan zeer aangenaam is.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen