Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Uitzicht op de Medes-eilanden

Kamperen in het Spaanse l'Estartit, dat betekent natuurlijk heel veel zee, strand en zwemmen. Deze stad ligt namelijk aan de Costa Brava. Met een camping in l'Estartit ben je daarom nooit ver van de Middellandse Zee. Vanaf de kustplaats heb je uitzicht op de Medes-eilanden, die vlak voor de kust liggen. De eilanden zijn vanwege de prachtige onderwaterwereld erg populair onder duikers. Er zijn dan ook meerdere duikscholen in l'Estartit. Blijf je liever boven water, dan kun je onder andere terecht in de jachthaven. Vanuit hier kun je bijvoorbeeld kajakken of op pad met een jetski.

Het kasteel van Montgrí

Deze kustplaats heeft allerlei zon- en watersportmogelijkheden. De bekendste stranden van de stad zijn het populaire Platja Gran, het wat rustigere Els Griells en het in natuurgebied Ter Vell gelegen La Pletera-strand. Natuurlijk kun je ook de omgeving van l'Estartit verkennen. In het natuurpark van Montgrí vind je het gelijknamige massief, waarop het kasteel van Montgrí staat. Maak de wandeling naar boven om je daar te laten overweldigen door het uitzicht. Dit maakt de flinke klim echt de moeite waard.

Lokale tradities en sfeer

In l'Estartit worden het hele jaar door verschillende feesten gehouden. Je kunt je er helemaal onderdompelen in de lokale tradities en sfeer. Daarnaast vind je in het centrum verschillende leuke winkeltjes en een aantal uitgaansmogelijkheden. Maar l'Estartit is ook erg geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. En waar je ook zin in hebt, je geniet hier van mediterrane zomers en zachte winters.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen