Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Porto

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Porto

Martine W

geschikt om te fietsen

sabine

Wij zijn alleen naar Porto geweest, welke een hele mooie stad is. Zeker een bezoekje waard. Het is een gezellige stad met veel toeristen maar ook lokale mensen. Het was niet overdreven druk, maar precies gezellig druk.

erwin verhaegen

porto is zeker een dagtrip waart,je moet wel goed te been zijn want het is wandelen zoals in de bergen.

Porto: proef het leven in de hoofdstad van de port

De regio Porto ligt in het noorden van Portugal. Uiteraard is de stad Porto – na Lissabon de grootste stad van het land – het stralende middelpunt. Maar ook de stranden aan de Atlantische Oceaan en de prachtige landschappen aan de rivier de Douro mogen er zijn. Porto is ook de plek waar de échte portwijn wordt gemaakt. Een bezoek aan de wijnvelden in de Dourovallei of de wijnkelders in Vila Nova de Gaia mag dus niet ontbreken. En natuurlijk hoort daar ook een proeverij bij!

Stad aan de Douro

Porto is een veelzijdige en bruisende stad. De rivier de Douro loopt dwars door de stad heen waardoor je op veel plekken gezellig kunt dineren en borrelen aan het water. Bijvoorbeeld in Cais de Ribeira, het kleurrijke oude centrum van Porto. Ook de ijzeren bruggen over de Douro, de kathedraal Sé do Porto en het moderne Estádio do Dragão van voetbalclub FC Porto zijn iconisch voor de stad.

Mediterrane invloeden

Van april tot en met september is het weer in Porto vriendelijk en warm. In de zomer zijn hittegolven niet uit te sluiten, maar door de lage luchtvochtigheid voelt het vrij aangenaam. Ook het windje vanaf de Atlantische Oceaan zorgt voor verkoeling.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen