Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Genieten in de Zeeuwse havenstad Vlissingen

De leuke en levendige stad Vlissingen ligt aan de zuidkant van het geliefde Zeeuwse eiland Walcheren aan de Westerschelde. Kampeer jij graag aan de Zeeuwse kust én houd je van de gezelligheid van een grotere stad, dan vind je hier het beste van twee werelden. Geniet van het uitzicht over het water en de indrukwekkende schepen tijdens een wandeling over de langste boulevard van Nederland. En leer meer over de lange maritieme geschiedenis van Vlissingen bij het MuZEEum of het piratenpark Het Arsenaal.

Oosterschedekreeft of Italiaans?

Zin om lekker uit eten te gaan? In Vlissingen zijn er genoeg restaurants, strandtenten en eetcafés om uit te kiezen. Wil je graag eens Zeeuwse specialiteiten proberen zoals Oosterscheldekreeft, Noordzeekrab of oesters? Of liever genieten van de Italiaanse keuken, vegetarische of vegan gerechten of een speciaalbiertje? Ook dan zijn er volop mogelijkheden. En daarna lekker te voet of met de fiets terug naar de camping en uitbuiken onder de luifel. Dat is lekker vakantie vieren.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen