Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Leinster

Een kampeervakantie in Leinster betekent plezier voor jong en oud. Het landschap is een mix van glooiende heuvels, bossen, landbouwgronden, rivierlandschappen en een kustlijn waaraan allerlei vissersdorpjes liggen. U zult versteld staan van de hoeveelheid en gevarieerdheid van de culturele erfenis in Leinster. In de provincie Leinster ligt ook de bruisende hoofdstad van Ierland, Dublin.

Kamperen in Leinster: trendy hoofdstad Dublin en kleine vissersdorpjes

Vanaf uw camping in Leinster bent u zo in Dublin. Dublin is één van de meest trendy steden van Europa. De stad staat bekend als een stad voor schrijvers en van literatuur. Bekende schrijvers die hier zijn geboren, zijn James Joyce, Oscar Wilde, Johathan Swift en Nobelprijswinnaar voor de Literatuur Shaw. Zij en vele anderen worden geëerd in het Dublin Writers Museum.

Wanneer u een dag uittrekt om naar Dublin toe te gaan, zult u een warm welkom krijgen van de lokale bevolking. Maar er is in Leinster meer te zien dan alleen de Ierse hoofdstad Dublin. Bezoek vooral ook Kilkenny Castle met zijn prachtige tuinen of ‘Rock of Cashel’, een ruïne van een kerk die op een heuvel is gebouwd.

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >