Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Leinster

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Leinster

Susan Peters-Krottje

De regio is prachtig. Dublin is gemakkelijk te bereiken. Wicklow is een leuk stadje. De Wicklow Mountains zijn prachtig met Glendalough, Military Road, Avoca en heel veel wandelpaden. Onze bedoeling was een week in de omgeving te blijven, maar het werden totaal 2 weken.

Susan Peters-Krottje

Vlakbij Kilkenny en Waterford. Landelijk gelegen. Voldoende interessante bezienswaardigheden in de omgeving.

Op vakantie op een camping in Leinster

Een kampeervakantie in Leinster betekent plezier voor jong en oud. Het landschap is een mix van glooiende heuvels, bossen, landbouwgronden, rivierlandschappen en een kustlijn waaraan allerlei vissersdorpjes liggen. U zult versteld staan van de hoeveelheid en gevarieerdheid van de culturele erfenis in Leinster. In de provincie Leinster ligt ook de bruisende hoofdstad van Ierland, Dublin.

Kamperen in Leinster: trendy hoofdstad Dublin en kleine vissersdorpjes

Vanaf uw camping in Leinster bent u zo in Dublin. Dublin is één van de meest trendy steden van Europa. De stad staat bekend als een stad voor schrijvers en van literatuur. Bekende schrijvers die hier zijn geboren, zijn James Joyce, Oscar Wilde, Johathan Swift en Nobelprijswinnaar voor de Literatuur Shaw. Zij en vele anderen worden geëerd in het Dublin Writers Museum.

Wanneer u een dag uittrekt om naar Dublin toe te gaan, zult u een warm welkom krijgen van de lokale bevolking. Maar er is in Leinster meer te zien dan alleen de Ierse hoofdstad Dublin. Bezoek vooral ook Kilkenny Castle met zijn prachtige tuinen of ‘Rock of Cashel’, een ruïne van een kerk die op een heuvel is gebouwd.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen