Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Ulster

Tijdens uw kampeervakantie in Ulster zult u versteld staan van de warmte en vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking. De spectaculaire landschappen, hoge zeerotsen, witte zandstranden en golvende heuvels, en de rijke culturele erfenis zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt. Vanaf uw camping in Ulster bent u zo in de schitterende natuur die Ulster rijk is.

Kamperen in Ulster: hoge zeerotsen, witte zandstranden en golvende heuvels

De campings in Ulster liggen in verschillende landschappen, waar u vele activiteiten kunt ondernemen. U kunt vissen op één van de spiegelende meren of surfen op de Atlantische golven. Mocht een vakantie op het water u niet trekken, dan zijn er legio van andere manieren om deze streek te ontdekken. Zo kunt u paardrijden, wandelen of moutainbiken, maar ook golfen op de groene banen behoort tot de mogelijkheden.

Dat Ulster rijk is aan cultuur, zult u ontdekken tijdens uw kampeervakantie in Ulster. Er zijn vele historische monumenten, zelfs prehistorische. De stad Monaghan is de geboorteplaats van Patrick Kavanagh, één van Ierlands grootste dichters. Kamperen in Ulster betekent ook: ’s avonds genieten in één van de restaurantjes van de geweldige visgerechten. En vanuit menig pub heeft u een prachtig uitzicht over een rivier.