Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Connacht

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Connacht

Margriet P.

Schitterend, de Wild Atlantic Coastway volgt hier de prachtige kust, het onbewoonde berggebied van Connemara biedt ook veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen etc.

Op vakantie op een camping in Connacht

Kamperen in Connacht betekent genieten van de unieke sfeer. Het landschap is de ene keer ruig en woest, de andere keer oogt die heel liefelijk met een uitbundige kleurenpracht. In het Gaeltacht-gebied wordt nog de Ierse taal gesproken. De campings in Connacht liggen voornamelijk aan de kust, maar ook in de binnenlanden kunt u goed kamperen.

Kamperen in Connacht: uitgestorven stranden en sfeervolle steden

Tijdens uw kampeervakantie in Connacht kunt u heerlijk wandelen over de uitgestorven stranden, maar bijvoorbeeld ook over de heide of de bergen. Bezoek vanaf uw camping in Connacht eens het prachtige Lough Key Forest Park, één van de mooiste meren van Ierland. Het meer is omgeven door 350 hectare natuur.

De stille wateren in Connacht zullen de liefhebbers van een rustige vakantie zeker aanspreken. Houdt u van wat drukte om u heen, bezoek dan de sfeervolle steden als Sligo Town, Carrick-on-Shannon en Althone, dat aan de oevers van de rivier Shannon ligt. Vanaf uw camping in Connacht kunt u vele historische monumenten bezoeken, zoals Ceide Fields met het meest uitgestrekte monument uit de steentijd ter wereld of Carrowmore, waar het grootste megalithische monument van Ierland staat.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen