Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Connacht

Kamperen in Connacht betekent genieten van de unieke sfeer. Het landschap is de ene keer ruig en woest, de andere keer oogt die heel liefelijk met een uitbundige kleurenpracht. In het Gaeltacht-gebied wordt nog de Ierse taal gesproken. De campings in Connacht liggen voornamelijk aan de kust, maar ook in de binnenlanden kunt u goed kamperen.

Kamperen in Connacht: uitgestorven stranden en sfeervolle steden

Tijdens uw kampeervakantie in Connacht kunt u heerlijk wandelen over de uitgestorven stranden, maar bijvoorbeeld ook over de heide of de bergen. Bezoek vanaf uw camping in Connacht eens het prachtige Lough Key Forest Park, één van de mooiste meren van Ierland. Het meer is omgeven door 350 hectare natuur.

De stille wateren in Connacht zullen de liefhebbers van een rustige vakantie zeker aanspreken. Houdt u van wat drukte om u heen, bezoek dan de sfeervolle steden als Sligo Town, Carrick-on-Shannon en Althone, dat aan de oevers van de rivier Shannon ligt. Vanaf uw camping in Connacht kunt u vele historische monumenten bezoeken, zoals Ceide Fields met het meest uitgestrekte monument uit de steentijd ter wereld of Carrowmore, waar het grootste megalithische monument van Ierland staat.