Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Campings in Normandië

Een camping in Hoog-Normandië is het vertrekpunt voor een ontspannen kampeervakantie temidden van een schitterende kust, mooie steden en een prachtige natuur.

Kamperen in Haute-Normandie: reizen in de tijd

Maar tijdens een kampeervakantie in Normandie zult u ook kennismaken met de geschiedenis. Rondom de campings in Haute-Normandie vindt u sporen van Willem de Veroveraar, de hertog uit Normandië die in 1066 Engeland veroverde, tot de Geallieerde Landing op 6 juni 1944. Bovendien zijn de campings in Normandië omringd door pittoreske abdijen, haventjes en vakwerkhuizen.

Op culinair gebied hoeft u tijdens een kampeervakantie in Haute-Normandie niets tekort te komen. Haute-Normandie is beroemd vanwege de camembert, de appels en de cider! Dat wordt dus genieten, tijdens één van die heerlijke lange avonden op uw camping in Haute-Normandie.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​