Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Seine-Maritime

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Seine-Maritime

Corremans

Rustig,groen

Mathey

Geweldige omgeving! Genoeg te zien en te doen. Geen dag verveelt.

Ben

Mooie regio met veel mogelijkheden.

Op vakantie op een camping in de Seine-Maritime

Een kampeervakantie in de Seine-Maritime bekent genieten van de uitgestrekte stranden, maar ook van de steile en hoge kalkstenen kliffen. De campings in de Seine-Maritime liggen bijna allemaal aan de kust, van Le Tréport tot Le Havre. Laat u verrassen door de verschillende badplaatsen die elk hun eigen charme hebben.

Kamperen in de Seine-Maritime: uitgestrekte stranden en oevers van de Seine

Bezoek vanaf uw camping in de Seine-Maritime de havenstad Dieppe, één van de oudste badplaatsen van Frankrijk. De badplaats Etretat is beroemd om zijn natuurmonument net voor de kust: drie bogen met de beroemde ‘naald’.

Kamperen in de Seine-Maritime is heerlijk als u van natuur en cultuur houdt. In het zuidelijke deel van de Seine-Maritime kronkelt de rivier de Seine door het landschap. De Vallei van de Seine, die zich van Rouen tot Le Havre uitstrekt, is een dal met historische abdijen en kloosters, zoals de ruïnes van de beroemde abdijkerken Jumièges en St. Wandrille. Al fietsend of wandelend langs de oevers ontdekt u grote natuurgebieden.

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >