Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Eure

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Eure

A. Kroon

De regio is prachtig.

Ronald

Mooie omgeving. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Mooie steden/plaatsjes in de buurt.

Otto Brouwer

Gelegen in een bosrijke en mooie omgeving

Op vakantie op een camping in de Eure

Tijdens een kampeervakantie in de Eure zult u zich verbazen om de weelderige groene landschappen en de rust die deze streek uitstraalt. En de rivier de Seine meandert door dit gebied. Bezoek vanaf uw camping in de Eure ook eens het huis met de wereldberoemde tuin, waar de impressionistische schilder Claude Monet ooit woonde.

Kamperen in de Eure: schilderachtige schoonheid

Monet legde zijn eigen tuinen aan bij zijn woonhuis, met steeds wisselende bloemen en planten zodat hij telkens weer nieuwe inspiratie kon opdoen voor zijn werken. De typische boogvorm van het Japanse bruggetje komt u vast bekend voor.

Culturele hoogtepunten die makkelijke vanaf de campings in de Eure te bezoeken zijn, zijn het imposante kasteel Beaumsnil, de kathedraal Notre-Dame in de hoofdstad Evreux met het glas-in-lood, en de abdij van Le Bex-Hellouin, waar nog steeds monniken wonen. Kamperen in de Eure betekent dan ook genieten van de schilderachtige schoonheid van deze streek.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd