Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Centre Val de Loire

De streek Centre Val de Loire wordt gekenmerkt door de rivier de Loire, die van oost naar west door deze streek stroomt. Aan de oevers van de Loire treft u prachtige kastelen uit de 16e en 17e eeuw aan, zoals  Amboise, Chambord, Chenonceau en Azay le Rideau. Kamperen op een camping in Centre wordt zo een onvergetelijke ervaring.

Kamperen in Centre Val de Loire: wijn en kastelen

Leuk voor een dagje uit met de kinderen vanaf uw camping in Centre is het museum van Leonardo da Vinci in le Clos-Lucé. Bezoek tijdens uw kampeervakantie in Centre ook de citadels van Loches en Chinon. Of de kathedralen van Bourges en Chartres, die op de monumentenlijst van de Unesco staan.

Natuurliefhebbers komen op een camping in de Centre volop aan hun trekken. De meeste kastelen rondom de campings in de Centre beschikken hier over uitgestrekte domeinen met diepe bossen, waar u tijdens uw kampeervakantie in Centre heerlijk kunt genieten van een rustige wandeling. Centre is ook de streek van de mooie tuinen, bijvoorbeeld in Villandry en Apremont-sur-Allier. Ook vindt u hier de beroemde wijngaarden van Chinon in Sancerre.

Te voet, te paard, met de auto of op de fiets... Mogelijkheden te over om vanaf één van onze campings de Centre te ontdekken!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen