Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Indre-et-Loire

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Indre-et-Loire

H. Leeftink

prachtige omgeving met veel leuke dorpjes

Christ van Eekelen

Hele mooie omgeving om te fietsen en als u van kastelen kijken houdt

E.A. Frissen

De Loire streek met prachtige kastelen is prachtig en heel aantrekkelijk om te fietsen. Camping ligt goed om ook de steden te bezoeken.

Op vakantie op een camping in Indre-et-Loire

Elk jaar beleven zo'n 4 miljoen mensen een ontspannen vakantie in Indre-et-Loire. Er zijn dan ook tal van factoren die een vakantie op een camping in Indre-et-Loire zo aantrekkelijk maken, zoals de gastronomie, de wijngaarden en de historie.

Kamperen in Indre-et-Loire: kastelen en vruchtbare grond

De hoofdstad van Indre-et-Loire is Tours. Het gebied rond de hoofdstad wordt ook wel Touraine genoemd. Deze streek vormt het hart van het Loire-dal. De rivieren Loire, Vienne, Creuse en Indre zorgen voor aan prachtig landschap met wijngaarden. De campings in Indre-et-Loire liggen altijd in de buurt van één van de rivierdalen.

Niet te missen tijdens uw kampeervakantie in Indre-et-Loire is een bezoek aan één van de Loire kastelen. U vindt ze hier in alle soorten en maten. Donker en middeleeuws in Loches, frivool en elegant in Chenonceau, en roemrucht in Amboise. Daarnaast zijn de tuinen van Villandry ook zeer de moeite waard voor een dagje uit vanaf uw camping in Indre-et-Loire. De grond en het klimaat zijn hier zo vruchtbaar, dat bijna alles zeer goed groeit. Indre-et-Loire wordt ook wel de tuin van Frankrijk genoemd.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen