Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Indre-et-Loire

Elk jaar beleven zo'n 4 miljoen mensen een ontspannen vakantie in Indre-et-Loire. Er zijn dan ook tal van factoren die een vakantie op een camping in Indre-et-Loire zo aantrekkelijk maken, zoals de gastronomie, de wijngaarden en de historie.

Kamperen in Indre-et-Loire: kastelen en vruchtbare grond

De hoofdstad van Indre-et-Loire is Tours. Het gebied rond de hoofdstad wordt ook wel Touraine genoemd. Deze streek vormt het hart van het Loire-dal. De rivieren Loire, Vienne, Creuse en Indre zorgen voor aan prachtig landschap met wijngaarden. De campings in Indre-et-Loire liggen altijd in de buurt van één van de rivierdalen.

Niet te missen tijdens uw kampeervakantie in Indre-et-Loire is een bezoek aan één van de Loire kastelen. U vindt ze hier in alle soorten en maten. Donker en middeleeuws in Loches, frivool en elegant in Chenonceau, en roemrucht in Amboise. Daarnaast zijn de tuinen van Villandry ook zeer de moeite waard voor een dagje uit vanaf uw camping in Indre-et-Loire. De grond en het klimaat zijn hier zo vruchtbaar, dat bijna alles zeer goed groeit. Indre-et-Loire wordt ook wel de tuin van Frankrijk genoemd.