Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Eure-et-Loir

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Eure-et-Loir

peter

Super leuke ontdekking , zeker s'avonds . al die laser schows , was super

Hubert Declercq

Prachtige omgeving

rollez anna

leuke uitstappen mogelijk

Op vakantie op een camping in Eure-et-Loir

Kamperen in Eure-et-Loir doet u ten zuidwesten van Parijs. De streek biedt vele afwisselende landschappen: het Euredal, het bovendal van de Loire, de Beauce, de Perche en Chartres. U heeft tijdens uw verblijf op een camping in Eure-et-Loir dan ook zeer verschillende recreatiemogelijkheden.

Kamperen in Eure-et-Loir: graanvelden en minnaressen

De campings in Eure-et-Loir liggen vaak tussen de graanvelden in. Eure-et-Loir wordt niet voor niets de graanschuur van Frankrijk genoemd. Chartres, de hoofdstad van Eure-et-Loir, ligt aan de rivier de Eure. De kathedraal van Chartres is één van de mooiste gotische kathedralen van Frankrijk.

Langs de Eure liggen kastelen, waar vroeger de meest beroemde koninklijke minnaressen woonden. Een bezoek aan kasteel Maintenon tijdens uw kampeervakantie in Eure-et-Loir kunt u niet overslaan. In dit kasteel kunt u zien hoe Françoise d'Aubigné, de geheime vrouw van Lodewijk XIV, leefde.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd