Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Loir-et-Cher

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Loir-et-Cher

Jolanda van de Weerd

De Loire streek heeft veel te bieden, voor jong en oud. Kastelen, middeleeuwse stadjes, lekker eten, een dierentuinen en landschappen om in weg te dromen.

A.Huybens

Uitdagend en mooi

Jan de Theije

Zeker de moeite waard.

Op vakantie op een camping in Cher

Op een camping in Cher kampeert u tussen het vlakke Parijs en het Centraal Massief. Campings in Cher liggen veelal in de buurt van één van de vele wijngaarden. Uit deze streek komen vooral witte wijnen, zoals de befaamde Sancerre en de Menetou Salon.

Kamperen in Cher: kastelen en tuinen

Tijdens uw kampeervakantie in Cher kunt u de kastelenroute rijden. "La Route Jacques Coeur" gaat langs maar liefst achttien kastelen. Ook liggen in Cher verschillende beroemde tuinen, bijvoorbeeld het in Engelse stijl aangelegde bloemenpark van Apremont-sur-Allier en de rozentuin van Ainay le Vieil.

De wegen in Cher zijn zeer rustig en niet al te heuvelachtig, waardoor u deze streek goed op de fiets kunt verkennen. Breng vanaf uw camping in Cher eens een bezoek aan Bourges, de hoofdstad van Cher. Hier staat de beroemde kathedraal Saint-Étienne de Bourges. Kamperen in Cher is zo een onvergetelijke ervaring.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen