Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Campings Quiberon in Frankrijk

Quiberon is gelegen op het gelijknamige schiereiland Quiberon. Campings in Quiberon zijn gelegen in een prachtige veelzijdige natuur. Quiberon heeft een kust met rotspartijen, een strand met fijn zand maar ook een mooi duingebied. Quiberon is goed bereikbaar met de auto en er is veel te bezichtigen tijdens uw vakantie met verblijf op de camping. Quiberon zal u verrassen met een veelzijdige kampeervakantie!

Lees meer

Tips Quiberon
•    Geniet van de ruige uitstraling aan de kust
•    Ga eten bij een van de visrestaurants 
•    Bezoek de haven van Quiberon
•    Geniet in de zomer van het mooie weer in Quiberon

Campings Quiberon
Komt u zonder een eigen tent, caravan of camper naar de camping? Quiberon heeft ook campings waar u een accommodatie kunt huren zoals een mobile home. Quiberon biedt daarmee mogelijkheden voor elke kampeerder!

Tijdens een vakantie op een camping in Quiberon kunt u veel waterpret beleven. Campings in Quiberon zijn vaak voorzien van een zwembad en het is ook heerlijk om verkoeling te zoeken in de zee.

Activiteiten in Quiberon
In Quiberon zijn actieve wandelingen door de natuur en watersporten in de zee als kajakken, zeilen en kitesurfen een echte aanrader. Ontspanning vindt u op de camping. Quiberon heeft voor ieder kampeerder wat wils. 

•    Haven van Quiberon
De haven van Quiberon is een populaire bezienswaardigheid door de vissersboten die er liggen. Quiberon staat bekend om de visserij op sardientjes. 
•    Eten in Quiberon
In Quiberon kunt u heerlijk eten. Bezoek een visrestaurant, eet een typisch Franse crêpe of proef bijvoorbeeld de ‘Quiberonse’ koekjes. 
•    Kuststrook Quiberon
De kuststrook van Quiberon heeft een bijzondere uitstraling met prachtige uitgestrekte zandstranden. Het is 30 kilometer lang en het heeft ruige kliffen. 

Weer Quiberon
Het weer in Quiberon is wisselvallig. De wind kan zorgen voor een omslag in het weer. Quiberon heeft in het voor en najaar kans op neerslag. In de zomer is de temperatuur aangenaam en loopt het op tot zo’n 20 graden Celsius. De zomermaand met de meeste zonuren is juli, er zijn dan gemiddeld 8 zonuren per dag. De winters zijn niet extreem streng, het weer in Quiberon komt niet vaak onder het vriespunt.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen