Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.900 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in de Auvergne

Op een kampeervakantie in de Auvergne ervaart u Frankrijk als één groot natuurgebied. In het midden ligt de Puy de Dôme, een niet meer actieve vulkaan. Fietsliefhebbers zullen uitkijken naar de klim van deze 1,5 km hoge piek. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze berg vanaf de camping in de Auvergne rustig met de auto te bedwingen, net als de andere toppen en heuvels. De Auvergne ligt tenslotte in het Central Massif.

Kamperen in de Auvergne: onbedorven sfeer in vulkanenland

In de Auvergne ligt het grootste vulkanengebied van Europa. Het themapark Vulcania is een leuk uitstapje om uw kinderen mee naar toe te nemen tijdens uw kampeervakantie in de Auvergne. In de buurt van de campings in de Auvergne is altijd wel een kasteel te vinden. De kastelenroute in de Auvergne gaat langs vijftig kastelen.

Tijdens het kamperen in de Auvergne kunt u de gezellige Franse sfeer opsnuiven. Bezoek bijvoorbeeld de middeleeuwse stad Clermont-Ferrand op een van de vulkanische heuvels, of het oude centrum van Aurillac. In één van de kuuroorden bij Vichy kunt u heerlijk ontspannen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd