Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Haute-Loire

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Haute-Loire

Karel de Rooij

Goed,rustig en mooi

Vervoord

Typsch Frans en niet te toeristisch .Wij ervaren dat als aangenaam pretentieloos.

Thijssen

Wij hebben hier heerlijk kunnen fietsen met een e-Bike. Mooie omgeving. Winkel in st.Sigolene op 8 km afstand. Camping ligt in een mooi dal. Dus de berg op voor boodschappen en fietsroutes.

Op vakantie op een camping in de Haute-Loire

Het kan niet anders dan dat u schitterende dagen zult doorbrengen op een camping in de Haute-Loire, midden in de Auvergne. Het landschap rondom de campings in de Haute-Loire presenteert zich als een oneindig mozaïek van landschappen en mooie plekjes. Tussen de heuvels stromen verschillende rivieren. Kamperen in de Haute-Loire is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust, landelijkheid en natuur.

Kamperen in de Haute-Loire: onontdekt en verwonderlijk

Aan vertier zal het u tijdens uw kampeervakantie in de Haute-Loire niet ontbreken: er is in de buurt van de campings in de Haute-Loire werkelijk van alles te doen! Fietsen, vissen, golfen of parapente zijn slechts enkele van de activiteiten die u tijdens uw kampeervakantie in de Haute-Loire kunt ondernemen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen