Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Haute-Loire

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Haute-Loire

Thijssen

Wij hebben hier heerlijk kunnen fietsen met een e-Bike. Mooie omgeving. Winkel in st.Sigolene op 8 km afstand. Camping ligt in een mooi dal. Dus de berg op voor boodschappen en fietsroutes.

thea doos

Schitterende omgeving. Centraal Massief is schitterend. Mooie natuur. Leuke kleine stadjes/dorpjes.

Op vakantie op een camping in de Haute-Loire

Het kan niet anders dan dat u schitterende dagen zult doorbrengen op een camping in de Haute-Loire, midden in de Auvergne. Het landschap rondom de campings in de Haute-Loire presenteert zich als een oneindig mozaïek van landschappen en mooie plekjes. Tussen de heuvels stromen verschillende rivieren. Kamperen in de Haute-Loire is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust, landelijkheid en natuur.

Kamperen in de Haute-Loire: onontdekt en verwonderlijk

Aan vertier zal het u tijdens uw kampeervakantie in de Haute-Loire niet ontbreken: er is in de buurt van de campings in de Haute-Loire werkelijk van alles te doen! Fietsen, vissen, golfen of parapente zijn slechts enkele van de activiteiten die u tijdens uw kampeervakantie in de Haute-Loire kunt ondernemen.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​