Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Allier

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Allier

A. Schut

Meer dan voldoende alleen je moet de tijd nemen om het te willen zien

thea doos

Mooie omgeving. Vichy, Clermont Ferrand.

Ivo Paesen

Zeer mooie omgeving, fietsen langs de rivier in een prachtig natuurgebied.

Op vakantie op een camping in de Allier

Allier is een dunbevolkt departement binnen de Auvergne en dit maakt een camping in de Allier ideaal voor wie op zoek is naar een rustige, ontspannen kampeervakantie in de Auvergne. Dankzij een indrukkwekend verleden staat Allier vol met oude vestingen, vestingtorens, kastelen en andere juweeltjes van de Romaanse kunst.

Kamperen in de Allier: een territorium vol ontdekking

En ontspannen zult u zeker tijdens uw kampeervakantie in de Allier! Wat dacht u van een heerlijk dagje uit vanaf uw camping in de Allier naar de warme bronnen in Vichy? De steden rondom de campings in de Allier zijn niet groot, maar de hoofdstad Moulins et Montluçon, die wat groter is, is een bezoekje vanaf uw camping in de Allier absoluut waard.

In het totaal zijn in de Allier meer dan 500 kastelen en mooie landgoederen in het prachtige landschap te vinden. Allier bestaat verschillende landschappen: wallen, vlakten, rivieren, bossen, valleien en bergen. Kamperen in de Allier betekent dan ook genieten van de vele streekproducten met hun authentieke smaken, zoals wijnen uit Saint-Pourçain, mineraalwater uit Vichy, mosterd uit Charroux, kalkoen uit Jaligny, kip en lamsvlees uit Bourbonnais, het charolais vlees.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen