Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in de Allier

Allier is een dunbevolkt departement binnen de Auvergne en dit maakt een camping in de Allier ideaal voor wie op zoek is naar een rustige, ontspannen kampeervakantie in de Auvergne. Dankzij een indrukkwekend verleden staat Allier vol met oude vestingen, vestingtorens, kastelen en andere juweeltjes van de Romaanse kunst.

Kamperen in de Allier: een territorium vol ontdekking

En ontspannen zult u zeker tijdens uw kampeervakantie in de Allier! Wat dacht u van een heerlijk dagje uit vanaf uw camping in de Allier naar de warme bronnen in Vichy? De steden rondom de campings in de Allier zijn niet groot, maar de hoofdstad Moulins et Montluçon, die wat groter is, is een bezoekje vanaf uw camping in de Allier absoluut waard.

In het totaal zijn in de Allier meer dan 500 kastelen en mooie landgoederen in het prachtige landschap te vinden. Allier bestaat verschillende landschappen: wallen, vlakten, rivieren, bossen, valleien en bergen. Kamperen in de Allier betekent dan ook genieten van de vele streekproducten met hun authentieke smaken, zoals wijnen uit Saint-Pourçain, mineraalwater uit Vichy, mosterd uit Charroux, kalkoen uit Jaligny, kip en lamsvlees uit Bourbonnais, het charolais vlees.