Ga naar de homepage

Camping De Gavers ****

Algemene gegevens
7,8
11 beoordelingen Schrijf beoordeling

Camping De Gavers is een camping in Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen, gelegen aan een meer/recreatieplas. De camping heeft plaatsen met afbakening en met enige schaduw. Camping De Gavers ligt nabij een zandstrand. Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans, trekkershutten en bungalows/chalets. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein.

Toon meer

Op Camping De Gavers gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Er is een animatieprogramma. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een whirlpool aanwezig. De camping beschikt over een buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad en peuterbad. Er is ook een waterglijbaan aanwezig. In de nabije omgeving kunt u zwemmen in een meer/recreatieplas. Bij Camping De Gavers is het toegestaan om te windsurfen.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar, zelfbedieningsrestaurant, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80%-100% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

Bekijk campingwebsite 
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

I. Aerbeydt

"Deze familiecamping maakt deel uit van een groot recreatiedomein aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Geschikt als verblijfscamping en als basis voor uitstappen, te voet, per fiets of met de auto, in de wijde omgeving. Camping biedt relax- en sportarrangementen aan."

Inspecteur Dhr. I. Aerbeydt

I. Aerbeydt

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792470

Beoordelingen (11)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Sanitair
7,8
Personeel
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Kindvriendelijkheid
8,4
Entertainment
7,2
Sportfaciliteiten
8,2
Zwembad
7,6
Eten en drinken
7,8
Omgeving
8,4

Van den Bergh, op deze camping in december 2023

6,8

Reisgezelschap: Paren

Als u open bent in de winter, moeten er ook de nodige voorzieningen zijn. Wij hadden het gevoel op de modderige autoparking van de camping te staan. Bovendien zijn de plaatsen niet verhard met bv grasdallen, zeer klein, zonder gevoel en geen sfeer. Dit is absoluut geen wintercamping. Als je een lange winterwandeling maakt in de modder, is er geeneens de mogelijkheid om je bottines te reinigen. Terwijl dit perfect mogelijk zou zijn, want de kraantjes hangen aan een warme muur (muur waar binnen verwarmd wordt), en er werden geen vriestemperaturen voorspeld. Een wasplaats met 2 gootstenen inclusief 1 kraan, is echt wel triest. Het chemisch toilet moet geledigd worden in de gewone wc\'s, en daarna uitgespoeld aan een kraantje naast de urinoirs, dat notabene veel te laag en te dicht tegen de muur hangt om op een behoorlijke wijze water te nemen. Als je dan daarna verneemt dat je aan datzelfde kraantje vers drinkwater moet nemen voor in de caravan, dan keert mijn maag toch even. Drinkwater nemen waar misschien even daarvoor de tuit van een chemisch toilet overgeschoven is geweest, dat is om problemen vragen.
En dit allemaal omdat het chemisch toilet afgesloten is voor de winter. (wintercamping?) In de toekomst wordt daar beter eens goed over nagedacht! We kregen op voorhand ook een mail toegestuurd dat er een winterpakket op ons lag te wachten bij aankomst...Ten eerste heb ik er zelf om moeten vragen, en ten tweede was dit gewoon een fles glühwein. Dus geen marshmallows, chocomelk, knutselpakket, vuurkorf, enz., zoals vermeld in de mail en website.

Ferdi van de Steeg, op deze camping in juni 2023

7,7

Reisgezelschap: Paren

we hebben 6 dagen op deze camping gestaan. Bij binnenkomst direct vooruit betalen. De toeristische plaatsen liggen bij de ingang van het park aan een drukke weg. De camping oogt nogal sfeerloos. Plaatsen zijn redelijk van formaat maar best wel smal. Op sommige plekken heeft de auto een eigen parkeerplek. We hebben hier 6 dagen gestaan van maandag tot zondag. In het wekend wordt het druk en lawaaierig op de camping. Een groep Franstalige jongeren waren erg luidruchtig en hebben ons donderdagnacht lang wakker gehouden. Door de week was het redelijk rustig, in het weekeinde stromen de touristenplaatsen vol.
Afhankelijk van waar je staat, wij stonden op plaats 219, heb je een erg lange stroomkabel nodig. Onze kabel was met 30 meter te kort. Op de receptie zijn stroomkabels te leen met een borg. Er is maar één watertappunt bij toiletgebouw 1. Het sanitair bij de toeristische plaatsen is netjes en wordt redelijk schoongehouden. Stortplaats voor het chemisch toilet is erg ver lopen.
Men werkt niet met ACSI korting. Wij betaalden de prijs voor het tussenseizoen per nacht. Een behoorlijk bedrag voor wat deze camping biedt. Daar komt nog de prijs voor douchemuntjes van per stuk bij voor 7 minuten douchen.
De omgeving is top, je kunt er wandelen en heerlijk fietsen.

Gerwin van Rossum, op deze camping in mei 2023

7,2

Reisgezelschap: Paren

Pinksterweekend 2023. Kleine plaatsen met het pad vlak voor de luifel, auto\'s rijden kort langs je stoel. Tijdens ons verblijf was er in het pad naast ons een grote groep met karaoke en harde muziek. Na melding bij de receptie werd er niets tegen gedaan. In 2019 waren wij hier met hemelvaartweekend, en gebeurde hetzelfde. Erg jammer. Wij komen hier nooit meer.

Francoise Hutsebaut, op deze camping in september 2022

8,9

Reisgezelschap: Alleengaand

Deze camping een zestal jaren geleden ontdekt tijdens de Nieuwjaarvakantie. Samen met kinderen en kleinkinderen naartoe geweest, wel in een bungalow. Maar die viel toen reeds goed mee, ook al was het winter en nog niet zoveel te doen. De volgende zomers terug geweest met kleinkinderen. Fantastisch hoe ze zich amuseerden. Er is zoveel te doen, dat bepaalde dingen voor de volgende keer op het programma stonden. Dus wij mogen als grootouders de naam De Gavers niet uitspreken of ze staan al klaar om mee te gaan. We begonnen met 2, nu zijn er intussen al 6 kleinkinderen daar geweest. Nu laatst waren wij daar alleen om er een fietsweekje van te maken. Ook dat is een aanrader! Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Een super zwembad voor groot en klein. In het restaurant ook lekker en gezellig om te eten. Je hoeft het dus niet altijd ver te zoeken en zeker niet met de laatste jaren de zomers die we hebben. In die jaren merken we dat ze steeds meer en meer hun best doen om het voor de mensen aangenaam te maken. Wij kijken al vol verwachting uit naar het nieuwe speelplein volgend jaar. Als zij het niet verdienen om te winnen, dan weet ik het niet meer! Bedankt voor de leuke vakantie die we opnieuw deze zomer bij jullie mochten beleven!

Lars Aarts, op deze camping in juli 2022

7,9

Reisgezelschap: Paren

prima camping om 1 of 2 nachten te verblijven. veel kinderen.Geen rustige camping, lawaai gaat tot diep in de nacht door. maar als je van fietsen houdt zit je hier goed. Sanitair is schoon, maar met 2 douchen, 2 toiletten en 2 pisbakken wel erg weinig

PATRICK VAN STIJVENDAEL, op deze camping in november 2021

6,8

Reisgezelschap: Senioren

zonder meer goed..................................................................

Gidts, op deze camping in augustus 2021

7,2

Reisgezelschap: Paren

De toeristische staanplaatsen zijn gelegen naast een drukke baan. Het terrein is ongezellig en de staanplaatsen zijn klein. De seizoensplaatsen daarentegen zijn wel mooi en rustig.

B P, op deze camping in juni 2021

8,0

Reisgezelschap: Paren

Een pluim voor het management! Na een nacht vol lawaai van een feestende groep vrienden werden de klachten en opmerkingen van de \'buren\' ernstig genomen en cordaat opgelost door de groep te verplichten de camping binnen de twee uur te verlaten.
Fijn dat er zo naar ons werd geluisterd!

Christiaan Mestdagh, op deze camping in augustus 2019

8,0

Reisgezelschap: Paren

vriendelijk onthaal. heel proper sanitair.
mooie wandeling rond het meer met gelegenheid om iets te drinken en te eten. shutle naar stadscentrum is top.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 32,00
Richtprijs 2
€ 32,00
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
15 ha
Hoogteligging
10m
Aantal toerplaatsen
57 (100 - 110m2)
Aantal camperplaatsen
8
Aantal vaste jaarplaatsen
382
Aantal huuraccommodaties
23
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:60 m2
    • Verwarmd:ja
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:605 m2
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-07/31-08 | 01-04/16-04
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
    • periode:01-07/31-08 | 01-04/16-04
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Zelfbedieningsrestaurant
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:2
  • Bungalows/chalets
    • aantal:10
  • Trekkershutten
    • aantal:5
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Surfplanken
  • Kajaks
  • Waterfietsen
  • Roeiboten
  • Skelter/trapauto
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:6
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:605 m2
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:60 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:80 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Whirlpool
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:80 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands
    • periode:01-07/31-08 | 01-04/15-04
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Trampoline
  • Springkussen
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Boogschieten
  • Klimmuur
  • Kano's
  • Kajaks
  • Mountainbikeroutes bij de camping
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Nederlands
    • periode:01-07/18-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Recreatieruimte
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.01 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:5 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:120 m2
    • Aantal:8
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Apart jeugdterrein
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 14.9° 16.5° 17° 13.1° 12.8° 9.6° 8.6°
Min 9.6° 8.8° 7.5° 8.1° 7.7° 4.9° 4.2°
Neerslag 5% 5% 5% 5% 90% 75% 70%
Windrichting W ZW Z NW ZW W NW
Windkracht 3 3 2 2 3 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 87% 67 2
Feb 83% 54 3
Mrt 80% 73 3
Apr 76% 57 5
Mei 75% 70 6
Jun 77% 78 6
Jul 78% 75 6
Aug 78% 63 6
Sep 83% 59 5
Okt 86% 71 4
Nov 88% 78 2
Dec 88% 76 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping De Gavers
    Onkerzelestraat 280
    9500 / Geraardsbergen
    België
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    50°47'27"N 3°55'23"E
  • Van Geraardsbergen richting Onkerzele. Met borden aangegeven ('De Gavers').

Contact

Contact

Wilt u camping Camping De Gavers boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.campingdegavers.be

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping De Gavers. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping De Gavers ****

Camping De Gavers Camping De Gavers Camping De Gavers Camping De Gavers Camping De Gavers
Camping De Gavers Camping De Gavers Camping De Gavers Camping De Gavers Camping De Gavers

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen