Ga naar de homepage

Camping Confort ****

Algemene gegevens
8,4
22 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Ruime plaatsen aan de rivier
  • Gezellig dorp op loopafstand
  • Mooie fiets- en wandelroutes
  • Leuke brasserie met terras
  • Kayakken over de Semois
  • Animatie in de zomer

Een sfeervolle familiecamping in een mooie vallei in het hart van de Belgische Ardennen. Hier kampeer je in alle rust op grote plaatsen, direct aan de oever van de Semois. Fietsen, mountainbiken, wandelen, kayakken of raften, de indrukwekkende natuur is altijd dichtbij voor talrijke activiteiten. In het aangrenzende plaatsje Bohan is een kleine supermarkt en vind je gezellige eetgelegenheden. Ook Camping Confort heeft een gezellig terras ingericht waar regelmatig thema-avonden plaatsvinden.

Toon meer

Kamperen in de Ardennen

Camping Confort ligt heel dicht bij de Franse grens. Vanaf de E411 kom je via goed berijdbare grote en kleine, bochtige wegen aan bij het Ardennese dorpje Bohan. De laatste 500 meter rijd je deels vlak naast de rivier de Semois. Bij de ingang is het grote hoofdgebouw makkelijk te herkennen. Daar is de receptie waar service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De nette camping is omgeven door bossen op een helling, maar het terrein zelf is ruim en open opgezet. Een ideale bestemming voor gezinnen waar je het rustgevende gefluit van de vogels hoort en op de achtergrond het voorbij stromende water.

Aan het water

Opvallend is het vrij ruime terrein met een lange strook langs het water. Een groot pluspunt van de camping zijn de grote, open toerplaatsen aan de oever. In totaal is er ruimte voor 210 plaatsen. De plaatsen die niet aan het water staan, zijn voorzien van een heg, zo heb je daar wat extra privacy. Hier en daar is de ondergrond vrij hard, dus neem de juiste haringen mee. In de stacaravans verblijven de vaste gasten, die niet direct bij de toerplaatsen staan. Het sanitair is netjes en de douche werkt met muntjes waarmee je ruim vijf minuten van het warme water geniet. Verblijf je liever in een van de twee comfortabele studio’s? Die bevinden zich boven het hoofdgebouw en zijn te huur.

Volop waterpret

Verschillende kampeerplaatsen bieden direct toegang tot de rivier. Lekker pootje baden, met water spelen, in een opblaasboot dobberen of visjes vangen. Kinderen vinden het heerlijk in het water en vanaf de oever is het goed mogelijk om toezicht te houden. Of huur een kajak en ontdek via de vele kronkels in de rivier de omgeving vanaf het water. Je wordt dan met een busje opgehaald op de camping om op avontuur te gaan. Bij het speeltuintje vooraan op de camping staan pingpongtafels en in de zomervakantie is het voor kinderen helemaal feest dankzij het springkussen. In het pittoreske dorpje Bohan staan veel leuke evenementen op het programma, van nachtmarkten, een kermis en een groot kampvuur.

Terrasje pakken en pizza

La Table des Fées is de naam van de brasserie, die het centrale middelpunt van de camping vormt. Naast een drankje en een ijsje ligt er in de ochtend vers brood klaar. Of heerlijke croissantjes en pain au chocolat. Het terras ligt in de schaduw van een paar hoge bomen tegenover het hoofdgebouw waar wekelijks de pizzawagen komt om daar verse pizza’s te bakken. Op loopafstand van de camping is een supermarkt en om te koken kunnen alle gasten gebruikmaken van een overdekte, ruimte met een keuken, koelkast en tafels. Er staan ook twee barbecues om op je gemak een stukje vlees of vis te grillen.

Cultuur snuiven

Denk je aan de Ardennen, dan denk je aan groen, heuvels, natuur en pittoreske dorpjes. In het zuiden van de Ardennen is een bezoek aan het mooie stadje Bouillon op 28 kilometer vanaf je kampeerplaats, een echte aanrader. Verder is Camping Confort een fijne uitvalsbasis voor een uitstapje naar het dorp Rochehaut dat uitkijkt over twee schitterende valleien. Ook kun je even naar Frankrijk en de grens oversteken naar Charleville-Mézières. Een stad vol historie én een prachtig stadsplein.

Bekijk campingwebsite 
  • €27 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

A.L. Cousin

"Vakantieterrein met toerplaatsen op de oever van de Semois. Dorpscentrum op wandelafstand. In 'Adagio', de brasserie, kun je terecht voor een (streek)drankje of een vleugje Italiaanse keuken."

Inspecteur Mevr. A.L. Cousin

A.L. Cousin

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792419

Beoordelingen (22)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Sanitair
8,4
Personeel
8,6
Prijs-kwaliteitverhouding
8,6
Kindvriendelijkheid
8,4
Entertainment
7,8
Sportfaciliteiten
7,7
Eten en drinken
9,0
Omgeving
8,8

Ann-Christin Brumm, op deze camping in september 2023

8,7

Reisgezelschap: Paren

Heel mooie locatie, winkels zijn op wandelafstand bereikbaar. Zeker een aanrader, wij komen sowieso terug. ook voor mensen met honden perfect.

Herman Mecking, op deze camping in juni 2023

8,9

Reisgezelschap: Paren

Op de terugrit vanuit Frankrijk hier twee nachten gestaan met onze camper. Prachtige plek aan het water; genoten van heerlijk eten op het terras. Zeer vriendelijke bevlogen eigenaar…..aan het verwarmde zwembad wordt momenteel hard gewerkt. Gezellig dorp; we hebben voor september weer een aantal dagen geboekt. Aanrader!

Michael van Toledo, op deze camping in mei 2023

8,8

Reisgezelschap: Paren

Super mooie locatie met mooie wandel routes. sanitair is gloednieuw en super schoon. Zeer vriendelijk ontvangst. Honden zijn zeer welkom.
Een plek om zeker terug te komen.

Stefan Van Den Berg, op deze camping in september 2022

7,8

Reisgezelschap: Paren

Samen met mijn vrouw en de twee honden hebben wij veel gewandeld en genoten van de natuur. Met de camper dicht tegen het water is gelijk aan een huwelijk :-) wij gaan er nog eens naartoe :-)

deschacht, op deze camping in juli 2022

7,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Prachtige plaats voor caravane met zicht op de Semois.We waren met onze kleindochter van 11 jaar. In de rivier vangde ze visjes, kreeftjes. Zwemmen kon ook.Er zijn vele makkelijke plaatsen die toegang geven tot de rivier. We vinden het fijn dat iedereen overal dicht bij de rivier kan , al is het maar om een oogje op de kinders de hebben . Het is niet in alle campings het geval. Kajak kun je bestellen in de camping , waar een busje je komt ophalen . Bij aankomst kan men je kajak op de oever van de rivier laten. . Het onthaal van de camping is zeer vriendelijk. Het sanitair is netjes. .Een camping waar ij graag terugkom

Dianne Buit, op deze camping in juni 2022

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Prachtige plek. Heerlijk verblijf gehad op deze camping. Helaas met een nare nasmaak. Er is voor het in- en uitrijden op deze camping een slagboomkaart nodig, waarvoor borg betaald moet worden. De receptie was beperkt bemand in \"onze\" periode en was nog onbemand op de door ons gewenste vertrektijd rond 8.30u. We hebben een afspraak gemaakt over het inleveren van de slagboomkaart en deze afspraak zijn wij nagekomen. Maar het terugbetalen van de borg is vervolgens niet
gebeurd, ondanks herhaalde verzoeken en een telefonische toezegging hiertoe.
Onze ACSI-korting is hiermee voor het grootste gedeelte verdampt.
Niet nakomen van afspraken is voor ons een reden om niet terug te komen, ondanks een prettig verblijf.

Stefan Van Den Berg, op deze camping in september 2021

8,1

Reisgezelschap: Paren

Vriendelijk en behulpzaam, proper en plaats genoeg. Diervriendelijk

Geert, op deze camping in september 2021

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Kleine campingmet bijzonder grote plaatsen aan de Semoine. Uiterst behulpzame en vriendelijke jonge beheerder.

Benny Moens, op deze camping in augustus 2021

9,0

Reisgezelschap: Paren

De ardennen is voor mij altijd wel een geslaagde tussendoor vakantie maar bohan is een van mijn favorieten de locatie in een vallei dus geen klimwerk tal van winkels retourants,grote plaatsen vlak naast de rivier Semois,zeker een aanrader.

Klaas Craeymeersch, op deze camping in juni 2021

9,0

Reisgezelschap: Paren

Op en top...altijd rust

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 39,00
Richtprijs 2
€ 43,50
Openingsperiode *
29-03-2024 t/m 04-11-2024
Oppervlakte
5 ha
Hoogteligging
156m
Aantal toerplaatsen
95 (100 - 130m2)
Aantal camperplaatsen
5
Aantal huuraccommodaties
10
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:100 m2
    • periode:15-05/15-09
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-07/31-08
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:10-06/03-09
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Pizzeria
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
    • periode:01-07/31-08
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Tenten
    • bungalowtenten (aantal: 10)
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:100 m2
    • periode:15-05/15-09
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Wildwatervaren/kajak/rafting
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Recreatieruimte
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:zwaar
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
  • Direct aan rivier/beek gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:100 m2
    • Aantal:5
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:5000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 11.2° 12.2° 13.1° 14.3° 12.3° 11.7° 13.5°
Min 4.9° 5.8° 7.5° 5.9° 5.7°
Neerslag 90% 95% 75% 85% 95% 90% 90%
Windrichting ZW Z Z ZO ZW ZW Z
Windkracht 4 3 2 3 4 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 90% 71 1
Feb 83% 62 3
Mrt 77% 70 4
Apr 71% 61 6
Mei 70% 81 7
Jun 71% 82 7
Jul 70% 68 8
Aug 74% 72 7
Sep 79% 70 5
Okt 85% 75 4
Nov 88% 83 2
Dec 90% 80 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Confort
    rue Mont-les-Champs 214
    5550 / Bohan-sur-Semois
    België
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    49°52'24"N 4°52'60"E
  • Op de N95 (Dinant-Bouillon) richting Vresse-sur-Semois. Plaatsnaam en campingborden volgen. Bij de kerk het water volgen. Voorbij de halve brug nog ongeveer 500m de straat volgen. De camping ligt aan de linkerkant.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Confort boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.camping-confort.be

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Confort. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Confort ****

Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort
Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort Camping Confort

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen