Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Anglesey

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Anglesey

Gudrun Van Geenhoven

Mindere regio van Wales. We zijn het aquarium gaan bezoeken, en de zoutfabriek.

Avontuurlijk kamperen op Anglesey

Dit eiland in het noorden van Wales is met het bergachtige landschap en de ruige kustlijn een avontuurlijke bestemming. Een vakantie op een camping in Anglesey is dus een hele beleving.

Tips

•    Op de foto met Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, de langste plaatsnaam van Europa.

•    Wandelen langs het 200 kilometer lange kustpad

Campings op Anglesey

Het aanbod van campings op Anglesey is divers. Zo kunt u kiezen voor een camping met uitzicht op zee, maar kunt u ook u caravan, camper of tent opzetten in het heuvelachtige binnenland. Vanaf de campings is het mogelijk om de veelzijdigheid van het eiland te ontdekken: zo zijn er fietsroutes beschikbaar, maar kunt u ook windsurfen en waterskiën.

Bezienswaardigheden

•    Kasteel Beaumaris
Dit dertiende-eeuwse kasteel is zeker een bezoek waard. Het is bijna niet voor te stellen dat het nooit afgebouwd is, want in zijn huidige staat is het kasteel al grandioos. Tot een half uur voor sluitingstijd kunt u het kasteel van binnen gaan bekijken.  

•    De vuurtoren van South Stack
Via een steile trap van meer dan 400 treden betreedt u een klein eilandje waar de vuurtoren over de zee uitkijkt. Het is prachtig om vanaf hier de zee tegen de rotsen te zien slaan op een winderige dag.

Het weer

Doordat Anglesey aan de zee ligt is het weer er zacht, maar wisselvallig. Wel is de kans op droog weer in Anglesey groter dan in de rest van Wales. Goed weer om te kunnen wandelen, fietsen en uitwaaien op het strand. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen