Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Edinburgh

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Edinburgh

P.J.J. Bokken

Edinburgh is een mooie stad, de meeste campinggasten komen hier ook voor. Dagelijks wisseling van gasten.

Van de Parre

Mooi maar enorm druk, het was wel uitstekend weer op dat moment.

Daan en Emmy

Edinburgh is in onze ogen de enige stad in Schotland, die de moeite waard is om langer te bezoeken; bijvoorbeeld een weekend weg. Wij zijn twee dagen naar de binnenstad gefietst en hebben daar rond gekeken. met het bezoek aan het castle ben zo al een halve dag bezig.

Op vakantie op een camping in Edinburgh

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland. De stad ligt aan de oostkust van Groot-Brittannië, aan de Firth of Forth (een verbrede riviermonding). Edinburgh staat bekend om zijn rijke geschiedenis én om zijn jaarlijks terugkerende evenementen. Ontdek deze stad bij voorkeur te voet, want het is één groot openluchtmuseum en alles is er op loopafstand. Kies voor een camping in de buurt van Edinburgh voor leuke uitstapjes naar de stad.

Tips

  • Bezoek Edinburgh Castle: de officiële residentie van Hare Majesteit de koningin is gebouwd op een vulkanische rots die Castle Rock genoemd wordt.
  • Walk the mile! The Royal Mile is een straat die loopt van Edinburgh Castle naar het Schotse parlement, dwars door de Old Town.
  • Ga ondergronds. Boek een guided tour en maak kennis met het zeventiende-eeuwse Edinburgh in The Real Mary King’s Close.

Evenementen en festivals

Tijdens een kampeervakantie op een camping in Edinburgh kun je het hele jaar door genieten van allerlei festivals en evenementen. Houd je van festivals, bezoek de stad dan in augustus, tijdens het Edinburgh Festival. Deze hele maand zijn er gelijktijdig allerlei culturele festivals, waarvan The Royal Edinburgh Military Tattoo het meeste publiek trekt.

Weer

Edinburgh kent zachte winters en koele zomers, met gemiddelde temperaturen van 14-19°C in de zomermaanden. Er valt veel minder neerslag dan in de rest van Schotland.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen