Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Een zonnige vakantie

Ben je op zoek naar een camping met zon, zee en strand aan de Costa Blanca? Dan is Benidorm een uitstekende keuze. Doordat deze Spaanse kustplaats tussen bergen en de Middellandse Zee ligt, geniet je er ’s zomers en ’s winters van heerlijk weer. Benidorm is niet voor niets een populaire overwinterbestemming! En niet onbelangrijk: rond mei is de zeewatertemperatuur al bijna twintig graden Celsius.

De stranden van Benidorm

Wat ooit een vissersdorp was, is uitgegroeid tot een bruisende badplaats met vooral ’s zomers veel vakantiegangers. Benidorm heeft verschillende stranden die je kunt bezoeken, waaronder het populaire Levantestrand, het rustigere Ponientestrand en het kleinere Playa Mal Pas. Hoewel Benidorm bekend is vanwege de stranden en het overheerlijke klimaat, is er ook genoeg te zien in de stad zelf. Het oude centrum tussen het Levantestrand en het Ponientestrand staat bol van de winkeltjes en gezellige restaurants.

Uitzicht over zee

Beklim vooral eens de trappen naar het Balcon del Mediterraneo. Hier heb je een prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee. Tegenover de stad ligt Isla de Benidorm dat je per boot kunt bezoeken. Vanaf de top van het eiland kijk je mooi uit over Benidorm. Rondom het eiland is het mogelijk om te snorkelen. Wil je meer ontdekken? Op 45 kilometer van Benidorm ligt de stad Alicante, waar je over de boulevard kunt struinen en het kasteel van Santa Bàrbara kunt bekijken.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen