Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Benidorm in Spanje

Campings in Benidorm liggen aan de Costa Blanca. Dit stukje Spaanse kust kent zowel in de winter als zomer een heerlijk warm klimaat. Benidorm is dan ook een geliefde overwinterbestemming. U geniet hier in ieder geval van zon, zee en strand op de camping. Benidorm heeft echter nog meer te bieden…

Lees meer

Tips Benidorm

•    Geniet van het fenomenale uitzicht vanaf Plaza del Castillo 
•    Neem de boot naar het natuurrijke eiland van Benidorm 
•    Struin over de boulevard en geniet van het levendige vakantieleven

Campings Benidorm: overwinteren

Campings in Benidorm zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een rustige camping waar u mooie kampeerplaatsen kunt huren voor uw tent, caravan of camper. Benidorm biedt daarnaast campings waar u accommodaties te huur zijn. 

Zoekt u een plaats om te overwinteren? Benidorm is dan een goede keuze. Op de campings in Benidorm kunt u prima langere tijd verblijven. De nabijheid van de zee, goede faciliteiten en uiteraard het heerlijke weer maken de badplaats tot een populaire overwinterplaats. 

Bezienswaardigheden Benidorm

Voor liefhebbers van historische gebouwen of romantische stadswandelingen is een vakantie in Benidorm wellicht niet het meest geschikt. Toch zijn er in en rond de toeristische trekpleister een aantal leuke bezienswaardigheden te vinden:

•    Plaza del Castillo
Plaza del Castillo, een oud plein gelegen op een kaap en met een prachtig uitzicht op de zee en op de stad, is waarschijnlijk het mooiste plekje in Benidorm. 
•    Isla de Benidorm
Vlak voor de kust ligt een klein eiland met prachtige natuur. Dit eiland, ook wel het Pauweneiland genoemd is een echte aanrader! Er varen boten naar het eiland. 
•    Oud stadscentrum
Gezelligheid vindt u absoluut rondom uw camping in Benidorm. Het oude centrum is erg leuk met vele gezellige straten, pleintjes, winkels, terrasjes en restaurants. 

Uw tijd op een camping in Benidorm kan duidelijk meer zijn dan alleen een zonvakantie. In de nabije omgeving vindt u de stad Allicante en vele mooie, authentieke Spaanse dorpen. 

Weer in Benidorm

Zoals gezegd kunt u met een gerust hart het hele jaar door kamperen in Benidorm. De Spaanse stad kent in alle jaargetijden een aangenaam klimaat. Benidorm ligt tussen bergen en de Middellandse Zee en heeft hier zijn warme weertype aan te danken.

In de winter liggen de temperaturen rond de 20 graden. Richting de zomer loopt de temperatuur al snel op naar waardes rond de 30 graden. U geniet dus ten alle tijden van heerlijk weer op de camping! Benidorm kent eigenlijk nauwelijks slecht weer. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd