Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Huelva

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Huelva

Ton van Wieringen

Fraaie omgeving met Coto Donana, Punta Umbria en Portugal (Monte Gordo, Castro Marim) in de nabijheid. Ook Ayamonte is beslist de moeite waard. Van Ayamonte gaat de pont (fietsers en voetgangers) over de rivier Guadiana naar het Portugese Vila Real de San Antonio. Beslist de moeite waard!

Strandvakantie in Huelva

Zonnig weer en witte stranden, daarmee is Huelva in het zuidwesten van Spanje de ideale plek voor een strandvakantie. Er valt veel te ontdekken in deze regio. Zo kunt u het landschap verkennen op de fiets of in de stad Huelva de sporen van de ontdekkingsreiziger Columbus volgen. 

Tips

•    Genieten van de zonsondergang op de pier Muelle del Tinto
•    Lynxen, flamigo’s en wilde zwijnen spotten in nationaal park Doñana

Campings in Huelva

De campings in Huelva bieden niet alleen plek voor uw caravan, camper of tent, maar bieden ook de mogelijkheid aan tot het huren van een bungalow of trekkershut. Uw hond is ook vaak welkom op deze campings. Verder kunt u heerlijk afkoelen in de buitenzwembaden op de verschillende campings en bieden de campings vaak fietsroutes aan.

Bezienswaardigheden

•    De werf van Carabelas 
Leer meer over de reizen die Columbus gemaakt op deze werf die als museum gebruikt wordt. Hier kunt u zelfs aan boord gaan van replica’s van zijn schepen.

•    De vesting Niebla
De eeuwenoude stadsmuren en het kasteel zijn goed bewaard gebleven en daarom zeker een bezoek waard.

Het weer

Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat het er erg warm en zonnig weer is in de zomer en dat er zachte winters zijn in Huelva. In de hete zomers is heerlijk om aan de kust te zitten waar vaak een windje waait.