Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Granada

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Granada

e.r.m. vos de wael

Schitterend!!

Adrie van de Wetering

Er is in deze regio zoveel te zien en mijn advies kijk eens op google naar( jente take a trip), daar in staat alles beschreven van de stad en het gebied waar je bent En mijn advies aan heel veel mensen die niet anders kunnen dan de boel maar negatief beoordelen geniet er van dat je onderweg kunt zijn en kunt gaan en staan waar je maar wilt! en je bent een uitzondering in Nederland

Adams Freddy

Die is wat ze is, je kan er niet omheen dat er veel serres zijn (bijna niets anders), maar dat is ook de reden waarom we verder rond trekken.

Camping Granada in Spanje

Campings in Granada liggen bij een prachtige historische stad. De stad ligt aan de voet van het gebergte Sierra Nevada en telt vele bezienswaardigheden. Waarvan het Alhambra de belangrijkste must see is rondom uw camping. Granada is een wonderschone stad met tal van verborgen schatten!

Tips Granada 
•    De belangrijkste bezienswaardigheid in Granada: het Alhambra
•    Struin door de Arabische wijk en bewonder de vele oude gebouwen
•    Bezoek godshuizen in Granada, de stad kent er talrijke

Campings Granada: vakantie in een historische parel
Granada is een belangrijke historische stad gelegen in de Spaanse regio Andalusië. U vindt rondom de stad veel aangename campings. Granada kunt u bij uitstek optimaal ontdekken vanuit een camping. 

Op de campings in Granada kunt u met uw eigen kampeermiddel komen kamperen. Vaak kunt u ook kiezen voor een accommodatie zoals een mobile home of bungalow. Granada biedt campings met allerlei faciliteiten. Na een dag in de stad komt u er heerlijk tot rust!

Bezienswaardigheden Granada
Granada ligt in een gebied dat al in de 8e eeuw voor Christus bewoond werd. U vindt dan ook een rijke geschiedenis in deze Spaanse plaats. Er zijn te veel bezienswaardigheden in Granada om op te noemen, hieronder een aantal die u in ieder geval niet mag missen:

•    De Alhambra
Dit middeleeuwse paleis en fort van de Moorse heersers ligt hoger dan de rest van Granada en herbergt veel Islamitische kunst en andere waardevolle kunstschatten. Het is erg druk bezocht, vooraf boeken is daarom een must. 
•    Paleis Generalife
Een andere must see op uw vakantie in Granada is het 14e-eeuwse paleis Generalife waar de tuin de echte bezienswaardigheid is. U vindt hier een plantenrijk vol fonteinen en vijvertjes. Een buitengewoon romantische plek! 
•    De Arabische wijk
In de oude Arabische wijk Albayzín bent u wel een dagje zoet met rondkijken. U vindt hier zeer fraaie voorbeelden van middeleeuwse Moorse woonhuizen en tal van bezienswaardigheden waaronder veel godshuizen.

Tijdens uw vakantie op de camping in Granada kunt u verder allerlei musea, kerken en andere monumentale panden bezichtigen. Uiteraard horen goed eten, gezellige terrasjes en leuke winkeltjes ook bij een vakantie in Granada. 

Weer in Granada
Op een camping in Granada verblijft u in een mediterraan klimaat. Granada ligt vlak bij het gebergte de Sierra Nevada waardoor de temperatuur overdag behoorlijk kan verschillen van de nachttemperatuur. ’s Nachts kan het ook in de zomer behoorlijk afkoelen.

In de winter is het weer in Granada voor Spaanse begrippen erg koud, er valt zelfs wel eens sneeuw. Zomers geniet u op de camping in Granada echter gewoon van hoge temperaturen en veel zonuren. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen