Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Almería

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Almería

Jan

Prachtig natuurgebied

Jan den Heijer

Prachtige omgeving voor natuurliefhebbers

Hugo V

Prachtige en weinig bevolkte stranden en baaien op 1km (te voet) of 2 km (met de fiets).

Kamperen in Almería

In het zuidoosten van Spanje, in de regio Andalusië ligt de mooie stad Almería. Door de rijke geschiedenis, mooie stranden en het heerlijke weer is er voor elke kampeerder iets te beleven in Almería.

Tips

•     Waan u in de Arabische wereld tijdens een bezoek aan het Fort Alcazaba de Almería.

•    Bezoek Oasys mini-Hollywood waar veel western films zijn opgenomen.

Campings in Almería

Veel van de campings in Almería bevinden zich dicht bij het strand. Naast kamperen met uw caravan, camper of tent, is het ook vaak mogelijk om een bungalow of vakantiehuisje te huren op campings bij Almería. Op de zee bij deze campings is het vaak toegestaan om te windsurfen of te waterskiën.

Bezienswaardigheden

•    De kathedraal van Almería
De kathedraal werd gebouwd als verdediging tegen piraten, dus is het ontworpen als fort. Verder maakt de combinatie van gotische en renaissance architectuur de kathedraal  het bezoeken waard.

•    Museo Refugio de la Guerra Civil
Dit ondergrondse gangenstelsel werd gebouwd als schuilplek tegen de bombardementen tijdens de Spaanse burgeroorlog voor de bevolking van Almería. Vergeet niet van te voren te reserveren, want door de populariteit van dit museum is het vaak volgeboekt.

Het weer

Het mediterrane klimaat in Almería zorgt voor hete zomers van gemiddeld 30 graden en zachte winters van gemiddeld 15 graden. Met meer dan 100 onbewolkte dagen per jaar is Almería één van de zonnigste steden in Europa. Aan sommige stranden kan het winderig worden, waardoor Almería ook wel bekend staat als de kite- en windsurfhoofdstad van Europa. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen