Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Tussen meer en zee

Het dorp Vrouwenpolder ligt aan de Noordzee in het noorden van het Zeeuwse eiland Walcheren. Omdat de N57 vlak langs het dorp loopt, is het gemakkelijk te bereiken. Volg je diezelfde weg naar het zuiden, dan sta je zo in Middelburg en Vlissingen. De N57 brengt je ook naar het noordelijker gelegen Deltapark Neeltje Jans. Hier beleef je een interactief en leerzaam uitje. Aan het einde van de dag weet je alles over de Deltawerken.

Op de fiets naar het strand

Kamperen in Vrouwenpolder betekent overnachten met het strand naast de deur. Huur een fiets op de camping en fiets bijvoorbeeld naar het strand van Vrouwenpolder of naar Banjaardstrand. Het zeewater is ’s zomers erg fijn voor wat verkoeling. Beide stranden hebben goede voorzieningen en zijn kindvriendelijk. Banjaardstrand ligt op het eiland Noord-Beveland. Je bereikt het strand via de Veerse Gatdam. Deze dam zorgde voor het ontstaan van het Veerse Meer, waar Vrouwenpolder ook aan ligt. Houd je van waterskiën, zeilen of varen? Op het Veerse Meer kun je deze en nog veel meer watersporten beoefenen.

Schitterende Zeeuwse natuur

In het achterland van Vrouwenpolder liggen verschillende natuurgebieden, zoals de Manteling en voormalig waterwingebied Oranjezon. In De Manteling vind je ook het museum Terra Maris, waar je leert over de Zeeuwse natuur en geschiedenis. In de koudere maanden is het in Vrouwenpolder net iets minder fris dan in de rest van Nederland. Perfect voor een herfstwandeling! Wandel je in de herfst in Oranjezon, dan heb je veel kans om een burlend hert te horen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen