Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Een bestemming voor waterliefhebbers

Kamperland is de grootste plaats op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland. Door de sluiting van de Veerse Gatdam ligt het dorp tegenwoordig aan het Veerse Meer. Je kunt duiken in het meer, je door de wind laten meevoeren in een zeilboot of een sloep huren in de jachthaven. Bij een vakantie in Kamperland is er altijd water in de buurt, want de Noordzee ligt ook dicht bij. Dit dorp trekt dan ook ieder jaar veel waterliefhebbers.

Dagenlange vakantieplezier

Een camping in Kamperland is een goede uitvalsbasis voor dagenlange vakantieplezier. Je staat bijvoorbeeld zo op het populaire Banjaardstrand, in het Deltapark Neeltje Jans of in het nationaal park Oosterschelde. Het nationaal park Oosterschelde is een Natura 2000-gebied. Dat betekent dat het een beschermd natuurgebied is. Je kunt er bruinvissen spotten, (onder begeleiding) slikkentochten maken, en oesters rapen. Verser krijg je je schelpdieren niet!

Heel bereikbaar

Kamperland ligt vlak bij de N255. Hierdoor rijd je gemakkelijk naar Middelburg, Bergen op Zoom en zelfs Rotterdam. Neem ook eens vanuit Vlissingen het veer naar Breskens. De overtocht is een hele belevenis! Wil je meer zien van Zeeuws-Vlaanderen? Rijd dan door de Westerscheldetunnel. Vanaf hier breng je gemakkelijk een bezoek aan de Belgische steden Antwerpen en Gent.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen