Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Waterpret, winkelen en meer in Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de meeste recente provincie van ons land: Flevoland. De ligging aan het IJsselmeer zorgt voor een hoop watersportrecreatie. Ook zijn er twee stranden om te genieten van de zon. Maar er is nog veel meer te beleven. Ga shoppen in Batavia Stad, maak kennis met de luchtvaart in Aviodrome, neem een kijkje bij het VOC-schip Batavia en geniet van de natuur in de Oostvaardersplassen. Lelystad: verrassend veelzijdig!

Waterpret voor iedereen

De twee officiële stranden van Lelystad zijn Het Houtribhoekstrand en Zwemstrand ‘t Bovenwater. Ze bieden voor ieder wat wils. Het Houtribhoekstrand is het grootste strand. Kleine kinderen kunnen veilig zwemmen in een gedeelte dat afgezet is met een ballenlijn. Op dit strand zijn honden niet toegestaan. Wil je wel met je trouwe viervoeter genieten van een wandeling? Kom dan naar Zwemstrand ’t Bovenwater. Hier mag je met hond, mits aangelijnd, over het natuurpad Hollandse Hout lopen. Kinderen kunnen niet alleen in het zand spelen, maar ook op een stuk gras.

Kamperen in de bossen

Aan de rand van Lelystad liggen meerdere campings. Een van de groenste is Camping ’t Oppertje. Hier kampeer je in een bos met lekker veel schaduw op je kampeerplek. Een andere natuurrijke camping is Buytenplaets Suydersee. Deze camping staat bekend om de bijzondere accommodaties die je er kunt boeken. Wat dacht je van een verblijf in een boomhut, tipitent, pipowagen, rioolbuis of zeecontainer? Ten slotte is er Minicamping de Gaard, een bescheiden camping waar je je kampeermiddel tussen de fruitbomen installeert. Ook hier kom je heerlijk tot rust.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen