Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Ontdek het zonnige en kleurrijke Fréjus

Aan de Côte d’Azur staat je vakantie in het teken van zon, zee en heel veel strand. Zeker in de kleurrijke badplaats Fréjus, waar de langgerekte stranden doorlopen tot het naastgelegen Saint-Raphaël. Beide stadjes hebben een fraai oud centrum en een levendige boulevard. In de zomermaanden zijn er veel muzikale evenementen en natuurlijk worden er in de talrijke restaurantjes en strandtentjes lokale specialiteiten met bijbehorende wijn geserveerd.

Romeins bolwerk

Maar in Fréjus kun je meer doen dan onder een palmboom genieten van de zon. Fréjus is een oude Romeinse havenstad en de arena, het aquaduct, het amfitheater en het archeologisch museum herinneren aan deze tijd. En ook nu speelt de jachthaven nog een centrale rol in de stad. Loop er maar eens rond en geniet van de boten en jachten die je er tegenkomt. Of huur zelf een motor- of zeilboot en verken de Middellandse Zee. Voor wat meer rust kun je ook op zoek gaan naar sfeervolle privéstrandjes, die zorgvuldig verborgen liggen tussen de rotsen.

Een lange zomer

In Fréjus geniet je grote delen van het jaar van de zon. Al vanaf april lopen de temperaturen op naar zeer aangename waarden en is de kans op neerslag klein. Lekker zonnig weer dus, waarbij ook de zomers over het algemeen niet al te heet verlopen. In de wintermaanden daalt de temperatuur en is zelfs een sneeuwvlok niet uitgesloten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen