Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Var

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Var

Melissa

Mooi gebied. Prima plek als uitvalsbasis naar andere dorpen en voor watersport.

Erica

Mooie regio met veel te zien en te doen. Aanraders zijn Gassin, port Grimaud, Ramatuelle en natuurlijk St Tropez.

C. Schenk

Frejus, Saint Maxime, Saint Tropez, Grimaud, zomaar een aantal leuke plaatsen in de omgeving om te bezoeken. Vergeet ook de Cascade de Sillans niet, prachtige waterval. Een bezoek Moustiers en de Verdon ligt zelfs in de mogelijkheden, wel 1:30 uur rijden.

Prachtige natuur en ultieme luxe

Var is onderdeel van Provence-Alpes-Côte d'Azur. Dit betekent zee en strand, maar ook bijzondere rotspartijen en natuurgebieden. Dit departement is een interessante vakantiebestemming vanwege prachtige dorpen en heel mooie wandel-, fiets- en mountainbiketochten. Var heeft genoeg te bieden!
 

Het Venetië van Frankrijk

Het warme klimaat in Var is ideaal voor zonliefhebbers. Trek bijvoorbeeld naar de baai van Saint-Tropez voor een van de (stad)strandjes. Hier heb je soms te maken met een koude noorderwind: de Mistral. Deze wind zorgt ook voor zonnig weer, doordat hij de bewolking verdrijft. Op tien kilometer van Saint-Tropez ligt Port Grimaud. In dit ‘Venetië van Frankrijk’ kunnen veel mensen hun boot voor de deur aanmeren. Bijzonder!
 

De bergen in!

Houd je van indrukwekkende natuurverschijnselen? Bezoek dan de grootste kloof van Europa: de Gorges du Verdon. Of reis naar bergketen Massif des Maures. Dit gebergte is 60 bij 30 kilometer groot en beslaat ongeveer een kwart van Var.
 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen