Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Porto Vecchio in Frankrijk

Campings in Porto Vecchio liggen op het eiland Corsica, een stukje van het vasteland van Frankrijk. Corsica bezit prachtige natuur, fijne campings, mooie stranden en leuke steden. Het is dan ook goed toeven op een camping in Porto Vecchio!

Tips Porto Vecchio 
•    Strand: de stad staat bekend om de mooie witte zandstranden
•    Eilandtour: Corsica is een prachtig eiland om te bezichtigen vanaf uw camping in Porto Vecchio
•    Uitgaan: Porto Vecchio kent een uitbundig uitgaansleven

Campings Porto Vecchio: vakantie aan de kust van Frankrijk
Het is heerlijk om te verblijven op de camping. Porto Vecchio ligt aan de kust, dus u bent zo aan het strand. U kunt met uw camper, caravan of tent terecht op een camping in Porto Vecchio. Houd wel rekening met de overtocht per ferry, vanaf het vasteland.
Liever een accommodatie in Porto Vecchio huren? Ook daar zijn mogelijkheden voor.

Bezienswaardigheden Porto Vecchio: levendige badplaats
Houdt u van gezelligheid op de camping? Porto Vecchio zal u dan ook bekoren! Deze geliefde en drukke badplaats biedt tal van gezellige terrasjes en cafeetjes, maar ook discotheken waar het uitgaansleven tot diep in de nacht doorgaat. U vindt de meeste gezelligheid in de smalle straatjes in de bovenstad, waar ook de bekende citadel staat. De moderne benedenstad wordt gekenmerkt door de haven. 
Wist u trouwens dat Porto Vecchio tot halverwege de twintigste eeuw leefde van de zoutwinning en kurkindustrie?

Leuk om te doen vanaf uw camping in Porto Vecchio is:

•    Wandelen: zoutmeren
In de omgeving van uw camping in Porto Vecchio bevinden zich diverse zoutmeren. Wandel er eens langs om ze goed te bekijken, het is de moeite waard! Ook zijn er andere wandelingen (al dan niet met gids) mogelijk.

•    Boottocht naar eilandjes
Een boottocht maken is altijd fijn als het warm is. De wind van de zee laat u lekker afkoelen. Een aanrader is een boottocht of waterscootertocht naar de eilandjes voor de kust van Porto Vecchio.

•    Citadel van Porto Vecchio
De citadel stamt nog uit de tijd dat de Genuese gouverneurs van de Bank van San Giorgio over de stad heersten. De citadel is een erg mooie bezienswaardigheid die u niet over mag slaan.

Weer in Porto Vecchio/klimaat Porto Vecchio
Wanneer viert u vakantie op de camping? Porto Vecchio kent een Middellandse Zee-klimaat. De winters zijn hierdoor mild, maar het lekkerste weer heeft u in de zomer. Dan is het warm  (maximumtemperatuur rond de 26,5 graden Celsius) en ook het zeewater is lekker opgewarmd (rond de 23 graden Celsius).

 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen