Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping op Corsica

De campings op het eiland Corsica, ten zuidoosten van Frankrijk, beloven avontuur. Gaat u met de auto op vakantie naar Corse, zoals de Fransen het eiland noemen, dan legt u het laatste gedeelte af met de veerboot. Op het zonnige eiland, ten noorden van Sardinië, maakt u tijdens uw kampeervakantie op Corsica kennis met de trotse bewoners, het zeer afwisselende landschap, romantische stranden en culinaire hoogstandjes. Kamperen op Corsica is ook erg leuk voor kinderen.   

Kamperen op Corsica: kamperen aan de Middellandse Zee

Wanneer u arriveert en het kamperen op Corsica echt begint, maakt u direct kennis met het aangename Middellandse Zeeklimaat. Vanaf de camping op Corsica bent u zo bij de stranden, die dikwijls verscholen liggen tussen baaien en kreken. De mooiste zandstranden van Corse vindt u in het zuidelijk gelegen, toeristische Porto Vecchio. De zee is hier zeer geschikt om te zeilen, surfen of waterskiën. De rest van het eiland is dunbevolkt, waardoor kampeerders volop kunnen genieten van de natuurlijke en rustieke omgeving. Uitgestrekte bossen, grotten, bergen, rotsen of watervallen: Corsica is met recht een ‘Île de Beauté’! 

In de vakantie op Corsica kunnen kampeerders tal van leuke dagtrips maken, die ook erg leuk zijn voor kinderen. Daarnaast zou u kunnen kiezen voor een rondreis op Corsica en op die manier het hele eiland zien. Vanuit de camping op Corse komt u via avontuurlijk kronkelende wegen op bijzondere plekken zoals hoofdstad Ajaccio of Bastia. Kamperen op Corsica wordt helemaal mooi wanneer u over de schilderachtige boulevards struint met een vuurtoren in de verte en u laat betoveren door de geur van olijven, kreeft, kaas, paté en honing. Op campings in Corsica proeft u van een stukje Middellandse Zee!

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​