Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Gironde

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Gironde

Kerckhofs Fred

de regio heeft verschillende dingen te bieden en La Rochelle is ook de moeite waard om te bezoeken. Fort Boyard is ook niet zo ver af en met de ferry van nabij te bezichtigen.

sabine

Wij zijn aan het eind van de middag nog even Bordeaux in geweest, Parkeren aan de rand van de stad is redelijk makkelijk met de vele en grote Parkeergarages, denk alleen wel aan de hoogte van de auto met eventuele dakkoffer. Door dat we aan het eind van de dag zijn gegaan hebben wij de "Port of the Moon" bij daglicht gezien als wel in het donker. Wij vonden dat het gebouw s'avonds mooier door de verlichting. Ook het Opera gebouw zag er mooi uit en het plein iets verder ernaast met de grote fontein was ontzettend mooi.

Vandamme

Mooie fietsroutes,propere stranden, niet te toeristisch! Super grote gevaarlijke golven aan zee! Neem zeker de veerboot!

Op vakantie op een camping in de Gironde

De leukste manier om vanaf uw camping de Gironde te ontdekken is vanaf het water. Een boottocht over de vele riviertjes is een absolute aanrader en op de vele meren kunt u zwemmen en windsurfen. Bezoek tijdens uw kampeervakantie in de Gironde ook de historische steden St. Emillion en Bordeaux.

Kamperen in de Gironde: de wijnregio van Frankrijk

Op een camping in de Gironde bent u altijd in de buurt van water: van kleine riviertjes tot de Atlantische kust. De rivieren de Dordogne en de Garonne vloeien bij Ambès samen en monden samen uit in de Atlantische Zee. Op verschillende plaatsen rondom de campings in de Gironde kunt u kano’s huren voor een sportief dagje.

De streek rondom Bordeaux en St. Emillion is wereldberoemd om zijn wijnen. Een fles Bordeaux wijn is natuurlijk perfect om mee naar huis te nemen als een souvenir na uw kampeervakantie in de Gironde. En vergeet in de uitstekende streekrestaurants de truffels niet. U bent tenslotte aan het kamperen in de Gironde!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen