Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in de Aquitaine

Een eindeloze reeks gele zandstranden, vestingstadjes en kastelen, praktisch overal wijngaarden, bergen en veel groen: dat is kamperen in Aquitaine. De aantrekkingskracht van een camping in de Aquitaine, ‘het land van het water’, ligt voornamelijk in de diversiteit en de dynamiek van alles wat deze streek haar toeristen die komen kamperen in de Aquitaine, te bieden heeft.

Kamperen in de Aquitaine: rijkdom en overvloed

Met zijn landschappen, cultuur en erfgoed liggen de campings in de Aquitaine beslist in een rijke streek. Een overvloedigheid die ook te zien is aan de diversiteit van de landschappen rondom de campings in de Aquitaine: de hellingen van de wijngaarden bij Bordeaux, de zanderige "landes" van de Baskische kust, de plateaus van de Périgord.

Laten we vooral ook de culinaire rijkdom niet vergeten waar u tijdens uw kampeervakantie in de Aquitaine van kunt genieten. Een specialiteit vormen de truffels en de oesters. En zo'n heerlijke Bordeaux wijn is natuurlijk perfect om mee naar huis te nemen als souvenir van uw kampeervakantie in de Aquitaine.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen