Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op wintersportvakantie in Winterberg

Denk je aan Winterberg, dan denk je vast aan skiën. De gemeente in Noordrijn-Westfalen ligt op een paar uur rijden van Nederland. Je kunt hier het grootste gedeelte van het seizoen rekenen op een redelijk goede sneeuwzekerheid. Dat maakt het een populaire bestemming onder Nederlandse wintersporters. Verschillende campings in Winterberg zijn ’s winters geopend, zodat je hier tijdens het skiseizoen terecht kunt.

Sportieve vakanties

Ook buiten het skiseizoen kun je als sportieve vakantieganger in Winterberg terecht. Er zijn verschillende wandel- en mountainbikemogelijkheden. Volg bijvoorbeeld het Historischer Wanderpfad of stap op de mountainbike om een van de vele routes te trotseren. Er is daarnaast een Bikepark in Winterberg. Hier vind je 11 routes voor beginners en gevorderden.

Actief in de bergen

Kamperen in Winterberg betekent vakantie vieren in de bergen. De temperaturen in dit gebied zijn erg geschikt om actief bezig te zijn. ’s Winters stap je vast op de lange latten om de pistes te verkennen. In de zomer blijft het er ook vrij koel. Ideaal voor een middag zomerrodelen of wandelen met hond. Of breng een bezoek aan de bekendste berg in de regio: de Kahler Asten. Je kunt de toren op deze berg beklimmen en daar van het uitzicht genieten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen