Ga naar de homepage

Camping Hof Biggen ***

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
7,7
24 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Gelegen aan een mooi meer
  • Vermaak voor alle leeftijden
  • Perfecte omgeving om te wandelen
  • Kamperen met uitzicht
  • Leenauto's beschikbaar
  • Ouderwets gezellige sfeer

Het heuvelachtige Sauerland met zijn rivieren en stuwmeren vormt de perfecte achtergrond voor een verblijf op camping Hof Biggen. Dit is een verzorgde en diverse camping aan een mooi meer, met hier en daar wat hoogteverschil. Je komt hier om te wandelen of om eenvoudigweg te genieten van het campingleven, eventueel afgewisseld met culturele en sportieve dagtrips.

Toon meer

Hof Biggen is een gevarieerde camping vlak bij Attendorn in Sauerland, een heerlijk wandelgebied niet al te ver van Nederland. De camping is genoemd naar de Biggesee, een groot stuwmeer dat enkele kilometers verderop ligt. Op loopafstand ligt het kleine stuwmeer Ahauser Stausee, waar gevist kan worden. De camping is gemakkelijk te bereiken via hoofdwegen. De laatste 25 km kun je alvast genieten van de prachtige omgeving.

Koffie en uitzicht

Je komt aan op een verzorgde en gezellige camping, waar de eigenaar je bij aankomst meteen op koffie trakteert. Het campingterrein is heel gevarieerd. Voor sommige plekken moet je een redelijk klimmetje maken, maar daarvoor krijg je dan ook een mooi uitzicht terug. Er zijn toeristische en vaste plaatsen, die er verzorgd uitzien. De sfeer is ongedwongen en gezellig.

Gezinnen en alle leeftijden

De hogere plekken zijn het ruimst en hebben een prachtig uitzicht over de omgeving. Ook de overige staanplaatsen zijn mooi gelegen. Op deze camping komen kampeerders van alle leeftijden, zowel met als zonder kinderen. Voor wie zonder eigen kampeermiddel komt, zijn er enkele tientallen tourcaravans te huur.

Van kampvuur tot Playstation

Voor kinderen en tieners zijn er speeltoestellen, sportveldjes, een Playstationruimte en een kinderbioscoop. Ook worden er in het hoogseizoen allerlei activiteiten (zoals een kampvuur) en excursies georganiseerd. Omdat de camping geen eigen zwembad heeft, kun je elke week met de ‘zwembus’ naar zwemparadijs Aqua Magis. Op slechts 4 km vanaf de camping ligt de Biggesee, waar je kunt zwemmen en boottochtjes kunt maken. Ook leuk: huur en fiets en ontdek de omgeving van het meer. Voor kampeerders zijn twee er leenauto’s beschikbaar (enkel de benzinekosten worden in rekening gebracht). Deze service is ideaal voor camperaars.

Ouderwets gezellig

De campingwinkel is ruim voorzien van alle dagelijkse benodigdheden. Het restaurant wordt gerund door een ouder echtpaar, dat er een gezellige sfeer aan weet te geven. Op verschillende plekken staan eenvoudige sanitairgebouwen. Het sanitair is niet modern, maar voldoet prima aan de verwachtingen.

Druipsteengrot

Het historische dorp Attendorn is een bezoekje waard, met zijn diverse mooie gebouwen. In de omgeving zijn diverse grotten, waaronder de Atta-grot, een bijzonder druipsteengrot waar je een rondleiding kunt volgen.

  • €25 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

E.F.  Boon

"Verzorgde camping met mooie toerplaatsen op het hoogste plateau. Hier zijn geen schaduwplekken, maar wel een mooi uitzicht. Schaduwplekken zijn op lagere plateau's te vinden. Gastvrije camping met gratis leenauto voor campergasten."

Inspecteur Mevr. E.F. Boon

E.F.  Boon

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792546

Beoordelingen (24)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,7

Sanitair
7,9
Personeel
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,2
Kindvriendelijkheid
8,0
Entertainment
6,5
Sportfaciliteiten
6,6
Eten en drinken
7,2
Omgeving
8,7

Vermeulen, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Perfecte camping, leenauto ter beschikking ( € 0,10 per km ) géén verdere autokosten. Met Acsi € 23,00 all in .

Koos, op deze camping in juni 2023

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Heerlijke kampeerplek op een groot terrein. Een prima uitvalsbasis in een prachtige omgeving. Mooie wandelingen in de natuur en naar authentieke plaatsen. Ook erg geschikt om enkele dagen te verblijven als doortrekkingscamping.

Jan den Heijer, op deze camping in juli 2022

5,8

Reisgezelschap: Senioren

Wat een rotcamping. Stonden op de weide met de caravan en dachten \"even \" naar het restaurant te lopen voor iets te drinken. Alles potdicht. Je mag niet met de auto daarheen dus ben je slecht ter been begin er niet aan. Is geen 400 meter xoals aangegeven. Wij moesten het hele pokkenend weer naar boven. Zelf de honden waren kapot verder is er halverwege een toiletgebouw maar ook daar was alles op slot. Dus moet je nodig heb je pech. Ongezellige camping. Veel te groot met alleen vaste plaatsen op de weide na. De jongen van de receptie was wel vriendelijk

J. Voerman, op deze camping in mei 2022

7,8

Reisgezelschap: Senioren

We hebben met onze camper 8 overnachtingen gehad waaronder het Pinksterweekend. Er zijn 2 opties, a, op de speciale camperplaatsen b, boven op het Panorama veld. Wij hebben genoten van deze panorama plaats.
\"Grote camping. Toeristenplaatsen hoog op een plateau boven de vaste plaatsen gelegen, omringd door boomwallen. Gastvrije camping met gratis leenauto voor campergasten.\"

Avion Eizenga, op deze camping in mei 2022

6,4

Reisgezelschap: Senioren

Velen hebben, zoals wij, bovenaan gestaan met de zogenoemde panoramaview. Er wordt per mail gemeld dat het een prachtig gezicht op het meer biedt. Maar daar is geen sprake van. Er staan allemaal bomen voor. Maar het is inderdaad prachtig. Je mag, als je naar boven rijdt, niet harder rijden dan 10 km. Héééél langzaam dus. Want je moet met z\'n allen langs alle vaste plaatsen. Die waren er nog niet in mei. Ook voor legen van het kampeertoiletbak moet je lopen. Net als alle andere zaken als wegbrengen van het afval, zo maak je heel wat kilometers. We hebben geen gebruik gemaakt van entertainment, sport en kinderfaciliteiten. Het is een leuke camping, maar er afrijden de drukke weg op doe je met gevaar voor eigen en ander\'s leven. Al met al een leuke camping.

Baks, op deze camping in augustus 2019

6,9

Reisgezelschap: Paren

Grote camping , veel vaste plaatsen . Veld boven aan camping grschikt voor caravan,campers . Sanitair bij bovenste grote veld is voldoende .Weinig douches beschikbaar bij bovenste veld . Personeel vriendelijk en behulpzaam . Restaurant is Italiaans, gerechten zijn goed . Goede overnachtingscamping .

Theo Kuiper, op deze camping in juni 2019

7,3

Reisgezelschap: Paren

Zeer gastvrij welkom met koffie en medewerkers die Nederlands probeerden. Veel vaste plaatsen maar voor toer-gasten een prachtig terrein met ideaal uitzicht maar weinig schaduw. Sanitair (schoon!) werkt makkelijk op een chip. ACSI krijgt opgewaardeerde chip, zodat douche inclusief is. Prima broodjes service.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 33,00
Richtprijs 2
€ 41,00
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
18 ha
Hoogteligging
361m
Aantal toerplaatsen
100 (80 - 100m2)
Aantal camperplaatsen
8
Aantal vaste jaarplaatsen
250
Aantal huuraccommodaties
35

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard | amex
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Caravans
    • aantal:35
  • Auto's
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits
    • periode:23-06/05-08 | 01-04/15-04
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Babyroom
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Beachvolleybal
  • Bowling- of kegelbanen
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 6 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:85 m2
    • Aantal:8
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Wateraan- en afvoer
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Betaalwijze
    • betaalwijzen:reception
  • Ondergrond
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Servicevoorzieningen bij de camperplaats
    • water tanken
    • water lozen
    • toilet
    • douche
    • chemisch toilet lozen
    • elektriciteit aanwezig + amperage invullen (Max. stroom: 6 ampère)
  • Categorie
    • categorie:simple

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 10.7° 12.4° 13.9° 12.5° 10.9° 5.7°
Min 5.6° 4.3° 6.1° 6.3° 0.7°
Neerslag 30% 5% 5% 5% 85% 90% 90%
Windrichting W ZW Z NW ZW W W
Windkracht 2 2 2 3 4 4 4

Klimaat

Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 81 1
Feb 57 3
Mrt 75 3
Apr 68 5
Mei 73 6
Jun 97 6
Jul 89 6
Aug 77 6
Sep 73 5
Okt 70 4
Nov 83 2
Dec 90 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Hof Biggen
    Finnentroper Straße 131
    57439 / Attendorn/Biggen
    Duitsland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    51°8'12"N 7°56'23"E
  • A45 Dortmund-Frankfurt, afrit 16 Meinerzhagen nemen. Na ca. 20 km komt u in Attendorn, dan richting Finnentrop. Na het dorp ligt de camping tegenover restaurant 'Haus am See'.

Contact

Contact

Wilt u Camping Hof Biggen boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Hof Biggen. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Hof Biggen ***

Camping Hof Biggen
Camping Hof Biggen
Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen
Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen Camping Hof Biggen

Camping Hof Biggen ***

Camping Hof Biggen
Camping Hof Biggen

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen