Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Word verliefd op de unieke stad Berlijn

Kamperen in Berlijn is veel meer dan een stedentrip alleen. Trek eropuit door de hoofdstad van Duitsland en ontdek zelf dat dit een van de meest groene en uitgestrekte steden ter wereld is. Met haar vele meren, rivieren, kanalen, parken en kastelen is Berlijn een perfecte bestemming voor liefhebbers van zowel rust als bedrijvigheid. Je vindt er natuur in een uniek stads karakter. Om verliefd op te worden!

Ontelbare bezienswaardigheden

De Brandenburger Tor, de restanten van de Berlijnse Muur, het Rijksdaggebouw, Checkpoint Charlie, Slot Charlottenburg, de Berliner Dom, winkelen op de Kurfürstendamm en de vele imposante musea die je meenemen door de roemruchte geschiedenis van Berlijn. De lijst met bezienswaardigheden is bijna ontelbaar en lang genoeg om dagen lang nieuwe hoogtepunten te ontdekken. Je kunt kaartjes kopen waarmee je in bepaalde zones gratis met het openbaar vervoer kunt reizen, maar ook met de fiets is deze bruisende stad heel goed te verkennen.

Lang aangenaam

Berlijn kent een gematigd zeeklimaat waardoor het weer redelijk vergelijkbaar is met dat in Nederland. Grote extremen komen niet vaak voor, tenzij de wind uit het oosten komt. Dan zijn er meer invloeden van een landklimaat zichtbaar waardoor het wat kouder of warmer kan worden. Zeker in de zomermaanden blijft de warmte in de stad lang hangen. Maar al vanaf de lente loopt de temperatuur aardig op en kun je tot laat in de avond genieten van het buitenleven. En met veel restaurants, terrassen, barretjes en cafés hangt de gezelligheid altijd in de lucht.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen