Ga naar de homepage

Camping Club Benelux ***

Algemene gegevens
Toon op kaart
8,2
36 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Avontuurlijk kamperen
  • Ligt naast verfrissend riviertje
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Animatieteam in schoolvakanties
  • GPS-tochten door de bossen
  • Dorpje met (spook)kasteel nabij

Gelegen aan de oevers van rivier de Ourthe ligt Camping Club Benelux. Een knusse familiecamping in een prachtig gedeelte van de Belgische Ardennen. En vlak bij het toeristische stadje La Roche-en-Ardenne, waar van alles te beleven is. Op de camping hangt een ontspannen en familiaire sfeer. En dat merk je meteen zodra je de houten chalet binnenkomt waar de receptie gevestigd is. Hier word je welkom geheten door Filip, zijn vrouw Roos, zoon Tom en dochter Carol. Deze enthousiaste en hardwerkende familie doet er alles aan om je de perfecte kampeervakantie te bezorgen.

Toon meer

Kamperen in het groen

Dat de familie hard werkt, is ook te zien aan het mooi onderhouden kampeerterrein. Je kampeert hier op ruime kampeerplaatsen met gras. Je kunt zelf bepalen of je in het zonnetje wilt staan of liever de caravan of camper op een (half)schaduwplek plaatst. Ga je kamperen met een tent? Dan sta je op de tentenweide, waar de zon volop schijnt. De genummerde kampeerplekken zijn niet afgebakend, waardoor je gemakkelijk een gezellig praatje maakt de buurman. Hier kampeer je echt midden in de natuur, met bomen en struiken aan de ene kant en het kabbelende riviertje de Ourthe aan de andere kant. Wie graag direct aan het water wil staan, kan vragen voor een plaats op Camping Le Grillon. Deze camping ligt naast Camping Club Benelux en heeft dezelfde eigenaar.

Huur je liever een accommodatie? Dan zijn de houten chalets op deze camping een aanrader. Ze zijn knus en zeer modern en comfortabel ingericht. Je kunt er met vier personen terecht. Er zijn drie sanitairblokken te vinden op Camping Club Benelux. Deze zijn ietwat gedateerd, maar ze bieden alles wat je nodig hebt: warme douches, wastafels met warm en koud water en toiletten.

Iedereen is welkom hier

Deze camping is geschikt voor iedereen! Jonge gezinnen, studenten, senioren, sportievelingen en rustzoekers zullen hier een plekje kunnen vinden. Speciaal voor jonge gezinnen worden er in de schoolvakanties leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Denk aan knutselen, schilderen, sporttoernooien, vlotten bouwen, kampvuurtjes en nog veel meer. ’s Avonds worden er vaak activiteiten georganiseerd voor de ouders.

De Ardennen zijn ook uitermate geschikt voor een avontuurlijke vakantie. Pak een mountainbike, ga wandelen of doe een gps-tocht door de groene bossen. Kom je juist naar de Belgische Ardennen voor de rust? Kies een plekje achter op de camping en geniet van alle geluiden die de natuur te bieden heeft. Wakker worden met het geluid van vogeltjes …

Plons in het verwarmde zwembad

Op de camping is ook een verwarmd zwembad te vinden. Duik erin of ontspan op een ligbed bij het bad. Het zwembad is geopend van mei tot en met oktober. Heerlijk baden kan ook in het verfrissende riviertje de Ourthe, dat rustig langs de camping stroomt. De kinderen stoeien hier lustig op los en kunnen op zoek gaan naar visjes en kikkers.

Brasserie Benelux

Bij een kampeervakantie in België horen natuurlijk verse broodjes van de bakker in de ochtend. En die kun je elke dag halen in het winkeltje op de camping. Je kunt hier ook andere dagelijkse boodschappen halen. Mocht je iets missen in het aanbod, dan kun je naar een grotere supermarkt in La Roche-en-Ardenne.

Geen zin om te koken? Neem plaats op het terras van Brasserie Benelux. Een prima restaurant met lekker en verzorgd eten. Bovendien is er een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor de lunch is hier een speciale sandwichbar te vinden met belegde broodjes en verse soep.

Het (spook)kasteel van La Roche

Camping Club Benelux is gelegen in een van de meest pittoreske plaatsjes van de Belgische Ardennen: La Roche-en-Ardenne. Vanaf de camping loop je binnen enkele minuten (vijfhonderd meter) naar het centrum van dit beeldige stadje. Hier vind je tal van restaurants, bars en gezellige terrasjes. Ook zijn er voldoende souvenirwinkeltjes te vinden.

Als je hier bent, bezoek dan vooral het Feodaal Kasteel. Hier wordt in de zomer vaak een valkeniersshow of een middeleeuws weekend georganiseerd. En ken je het mysterieuze verhaal van het spook van La Roche al? Men zegt dat iedere zomer, elke dag rond 10 uur ’s avonds het spook van jonkvrouw Berthe te zien is op het kasteel. Spannend!

  • €19 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

M. Oppers

"Familiecamping gelegen aan de oever van de Ourthe met eigen restaurant. De camping ligt op wandelafstand van het gezellige stadje La Roche. Verwarmd openluchtzwembad. Een eigen toeristentreintje brengt de kinderen naar de animatie, ook voor de volwassenen zijn er georganiseerde tochten."

Inspecteur Dhr. M. Oppers

M. Oppers

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792595

Beoordelingen (36)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,2

Sanitair
7,8
Personeel
8,6
Prijs-kwaliteitverhouding
8,4
Kindvriendelijkheid
8,3
Entertainment
7,9
Sportfaciliteiten
7,3
Zwembad
8,3
Eten en drinken
8,6
Omgeving
8,6

Freddy Kruijt, op deze camping in juni 2023

7,8

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping met alles erop en er aan.. Eten en drinken in het restaurant is voor een camping zeer redelijke geprijst. Verse broodjes op besteling. \'s avonds na 22 uur heerlijk rustig. Heel vriendelijk begripvol personeel. wij komen zeker terug.

Anneke, op deze camping in juni 2023

6,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Vooral het eerste stuk van de camping is echt zeer sfeerloos en op elkaar gepropte bedoeling. Achterin de camping kan er nog wel eens een auto te hard de bocht om rijden, oppassen met kleine kinderen. Geen toilet papier en zeep aanwezig.

viviane Maes, op deze camping in augustus 2022

8,6

Reisgezelschap: Senioren

in juni was het er heel rustig, ruime plaatsen
in augustus wel redelijk wat drukker maar vanaf 23u helemaal stil tot 's morgens, elke dag animatie voor de kids. toffe activiteiten voor volwassenen ook (geleide wandelingen, marktbezoek met het treintje, bingo, darts,...)
Op deze camping kan je heerlijk eten in de brasserie; vriendelijk personeel; sanitair 3x per dag gepoetst

Bouckaert, op deze camping in augustus 2022

5,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Onvriendelijke agressief personeel
Zwembad te klein
Eten en verblijf zeer duur
Zeer grote camping met te weinig personeel waardoor het sanitair vuil is.
Kraantjes water was bruin.
Sinds de overstroming zeer veel verslechterd

Shanna, op deze camping in augustus 2022

7,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Geen toiletpapier of handzeep bij de toiletten, Deze dien je zelf mee te nemen.
Er waren echt te weinig sanitaire blokken voor het aanwezige volk.
Zwembad misschien aan de kleine kant tijdens het hoogseizoen maar je had wel een prachtige rivier waar het echt fijn was voor groot en klein.
Grote kampeerplaats maar je moet al 10 min stappen met kleine kindjes om tot de receptie of het zwembad te geraken (als je vanachter staat).
Er waren zeer vriendelijke en behulpzame kampeerders maar evenzeer hadden we last van zeer dronken mensen (die nacht was er een vat als afscheid)... Wat minder fijn was tijdens de nacht.
Aan de receptie waren ze enorm vriendelijk! De bar bleef speciaal een beetje langer open om ons een koude cola te geven in de hittegolf. Ontzettend lief! De conciërge daarentegen trakteerde ons op een serieuze vloektirade omdat we bij het zoeken naar inschrijven/parkeerplaats zijn weg belemmerde, wat we niet doorhadden...
Het is wel genieten van de prachtige omgeving! Als je aan de rivier staat is het echt genieten van de ochtend tot de avond. Zeker als je je stoeltje in de rivier kan zetten en de kinderen ziet spelen.

heubou, op deze camping in augustus 2022

7,4

Reisgezelschap: Paren

echt veel te weinig sanitaire voorzieningrn voor deze grote camping en geen wc papier.... niet meer van deze tijd.
fijn personeel en vriendelijke ontvangst. mooie grote plaatsen en ruim goed restaurant met grote kaart.
friettent/cafetaria/pizzeria zou nog een mooie aanvulling kunnen zijn. in hoogseizoen zwembad echt te klein, net zoals de winkel.
prijs zeer acceptabel.

Crijns, op deze camping in juli 2022

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Geweldige grote familiecamping met verwarmd zwembad en een goede brasserie, top vakantie gehad !!! Ps we gaan er zeker nog terug !!

David baele, op deze camping in juli 2022

8,8

Reisgezelschap: Paren

super camping kom ik zeker nog terug !!! heel vriendelijk personeel, mooie camping je word echt op alles geholpen en dan niet te vergeten de heel idyllische plaats, de mooie stad, de activiteiten op de camping het zwembad de sanitaire het enige wat ze wel missen of wat ik niet heb gezien is een mindervalide toilet of douche dus daar zou wel eens werk moeten van gemaakt worden \"tip\" naar de campinguitbaters

Marleen Moens, op deze camping in november 2021

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Om dat het een goede camping is overal dicht bij

Eduard de Bock, op deze camping in oktober 2021

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Deze camping heeft veel, zoniet alles wat je wilt en verwacht, betaalbare kwaliteit, zeer vriendelijke mensen, prachtige zwembad, mooie ligging langs de Ourthe, goed restaurant en terras met veel keus. mensen zijn vriendelijk en klantgericht. Chapeau!!

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 36,00
Richtprijs 2
€ 42,00
Openingsperiode *
22-03-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
13 ha
Hoogteligging
230m
Aantal toerplaatsen
500 (100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
85
Aantal huuraccommodaties
25

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:180 m2
    • periode:01-05/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:6
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 10 ampère
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
    • periode:30-03/14-04 | 01-07/25-08
  • Pizzeria
    • periode:30-03/14-04 | 01-07/25-08
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:30-03/14-04 | 01-07/25-08
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:25
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:180 m2
    • periode:01-05/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
Strand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Wildwatervaren/kajak/rafting
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
    • periode:30-03/14-04 | 01-07/21-08
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
  • Babyroom
  • Springkussen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Beachvolleybal
  • Boogschieten
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | zwaar
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
    • periode:30-03/14-04 | 01-07/21-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
    • periode:30-03/14-04 | 01-07/21-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:01-07/21-08
  • Televisie
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:06-07/16-08
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.5 km
  • Direct aan rivier/beek gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:6

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 13.2° 15.2° 15.9° 14.9° 13.5° 7.8° 6.9°
Min 6.4° 5.2° 5.6° 6.5° 7.7° 4.1° 2.6°
Neerslag 25% 5% 5% 5% 85% 90% 85%
Windrichting W ZW Z W ZW W NW
Windkracht 2 2 2 3 4 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 90% 71 1
Feb 83% 62 3
Mrt 77% 70 4
Apr 71% 61 6
Mei 70% 81 7
Jun 71% 82 7
Jul 70% 68 8
Aug 74% 72 7
Sep 79% 70 5
Okt 85% 75 4
Nov 88% 83 2
Dec 90% 80 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Club Benelux
    26 rue de Harzé
    6980 / La Roche-en-Ardenne
    België
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    50°11'28"N 5°34'24"E
  • Afrit Baraque De Fraiture. Vanaf centrum richting Marche. Op brug over de Ourthe de borden naar de camping volgen. De camping ligt 500m van het centrum.

Contact

Contact

Wilt u Camping Club Benelux boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Club Benelux. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Club Benelux ***

Camping Club Benelux
Camping Club Benelux
Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux
Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux Camping Club Benelux

Camping Club Benelux ***

Camping Club Benelux
Camping Club Benelux

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen