Ga naar de homepage

FKK Camping Naturista Almanat

Algemene gegevens
Toon op kaart
7,5
34 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Naturistencamping aan het strand
  • Binnenzwembad en buitenzwembad
  • Restaurant aan het strand
  • Op slechts 3 km van Torre del Mar
  • Voor fans van de Spaanse cultuur
  • Kamperen tussen de palmbomen

Aan een mooi stukje strand aan de Costa del Sol, helemaal in het zuiden van Andalusië, ligt de naturistencamping Naturista Almanat. Met Málaga op zo’n 35 kilometer afstand, Torre del Mar op nog geen drie kilometer afstand en veel toeristische plaatsjes in de bergen, is de omgeving een prima vakantiegebied. Daarbij helpt ook het tropische klimaat een handje mee. De staanplaatsen op Camping Naturista Almanat zijn, net als de rest van de camping, zeer netjes en goed verzorgd. Je kampeert er tussen de palmbomen en op nog geen honderd meter van het naturistenstrand. Er heerst een vriendelijke en rustige sfeer.

Toon meer

De weg naar de camping leidt je over de E-5 via Madrid en Granada richting de Spaanse zuidkust. Net vóór kustplaats Motril komt de afslag Málaga. Neem je die, dan rijd je over de A-7 tussen de grillige heuvels door naar de camping. Dan is het nog maar een stukje dwars door Torre del Mar. Ben je de stad uit, dan kom je op de kustweg richting Málaga. Hier observeert, hoog op de heuvel, een groot beeld van een stier het verkeer. Sla nog voor dit opmerkelijke kunstwerk linksaf en je rijdt zo tegen het gele receptiegebouw aan. De enthousiaste campingmedewerkers wijzen je niet alleen naar je kampeerplek, ze weten ook veel te vertellen over de recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Palmbomen

Het campingterrein is fraai aangelegd. Hoge palmbomen en vele bloemen geven kleur aan de camping. De wegen die leiden naar de staanplaatsen zijn goed onderhouden en de faciliteiten zijn modern. (Palm)bomen en hoge heggen bakenen de staanplaatsen af en voorzien ze van schaduw. Je kunt er ook voor kiezen om te kamperen in een van de bungalows. Logeer voor dat extra beetje luxe in een bungalow met dakterras.

Kampeerders uit heel Europa

Vanzelfsprekend bestaat het kampeerpubliek van de camping uit naturisten. Kampeerders uit heel Europa weten de camping te vinden, maar voornamelijk zijn het Spaanse gezinnen met kinderen van iedere leeftijd die je er tegenkomt. FKK Camping Naturista Almanat is een ideale vakantieplek voor liefhebbers van natuur en zee, rustzoekers en kampeerders met een voorliefde voor de Spaanse cultuur.

Binnenzwembad en buitenzwembad

De camping heeft een eigen toegang tot een breed strand. Hier kun je een duik nemen in de Middellandse Zee. Zeker in de zomer, wanneer de temperaturen tropisch zijn, is dit heerlijk. Ook in het buitenzwembad op de camping is het prima zwemmen. Rondom het bad kun je heerlijk zonnen op de ligweide. Kom je in de winter kamperen? Dan is het mogelijk te koud om buiten te zwemmen. Maar geen zorgen, je zoekt gewoon de warmte op van het verwarmde binnenzwembad, dat in het laagseizoen is geopend. Voor de echte koukleum heeft de camping een sauna.

Restaurant aan het strand

Een hapje eten met een schitterend uitzicht en de zon op je bol: het restaurant van de camping ligt direct aan het strand. Op het gezellige terras kijk je uit over de Middellandse Zee. Je kunt er ook een maaltijd afhalen. Eet dus lekker op je eigen staanplaats of op het strand.

Schoon sanitair

Het sanitair ziet er altijd piekfijn uit. De toiletgebouwen, die verspreid over het terrein liggen, zijn zeer modern en worden voortdurend schoongehouden. Bijzonder: het hoofdgebouw ligt in een voormalige orangerie.

Torre del Mar

Op zo’n drie kilometer van de camping ligt de badplaats Torre del Mar. Het strand is hier fijn voor jong en oud. Het loopt geleidelijk af, waardoor het voor kinderen een veilige plek is om te spelen en te badderen. De brede boulevard is gezellig, vooral op een lange zomeravond, wanneer hij wordt belicht door de oude (negentiende-eeuwse) vuurtoren. Achter de boulevard liggen tal van leuke restaurantjes, waar je nog tot in de late uurtjes kunt genieten van de zwoele avonden.

Bekijk campingwebsite 
  • €25 per nacht in het laagseizoen
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

L. Hulsebosch

"Fraaie naturistencamping, direct aan zee gelegen met buiten- en binnenzwembad. Restaurant aan het strand, bibliotheek, sportvelden en leuke bar."

Inspecteur Mevr. L. Hulsebosch

L. Hulsebosch

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792399

Beoordelingen (34)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,5

Sanitair
8,2
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Kindvriendelijkheid
7,2
Entertainment
6,2
Sportfaciliteiten
7,3
Zwembad
7,6
Eten en drinken
6,9
Omgeving
7,8

Willem Postma, op deze camping in november 2023

7,9

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping, afgebakende plaatsen, vriendelijk personeel, schoonmaakpersoneel verdient een 10. Aan het strand vlakbij een dorp met mooie boulevard. Zelfs in november bijna vol, dus reserveren. Prachtig om te overwinteren.

jantien, op deze camping in september 2023

6,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

ik was hier afgelopen zomer met mijn hele familie, uitzonderijk genoten!
ik schrijf deze recentie vanuit de grond van mij n hart, ik verlang naar de volgende zomer zodat ik weer terug kan naar mijn roots. ik heb mij hier zo vrij gevoelt hoe ik me nog nooit eerder gevoelt heb. de kinderen hebben ook intens genoten in hun vrije lichaam. ookal zijn het echt pubers hebben ze nul momenten van schaamte of onzekerheid beleefd. een echte droomvakantie die ik zeker aanraad!!!
see you next year;)

P Peerdeman, op deze camping in april 2022

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Prachtige camping aan het strand
Wel lastig te vinden
Sanitair is brandschoon.
Vriendelijk personeel die bereid zijn alles voor je te regelen

Helen Stolk, op deze camping in maart 2022

6,0

Reisgezelschap: Paren

jammer, sinds COVID sporthal gesloten, ook groeps gymnastiek niet mogelijk
sanitair wat verouderd, maar wordt goed schoongehouden

Lukas Haverkamp, op deze camping in februari 2022

7,9

Reisgezelschap: Paren

Eindelijk eens een goede naturisten camping die niet in de rimboe ligt maar op loopafstand van een aantrekkelijk dorp. Een camping om de wintermaanden door te brengen. Binnenbad, buitenbad, zee op loopafstand en geen schreeuwende animatie.

Hans, op deze camping in februari 2022

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Mooie camping direkt aan het strand. Leuk restaurant . Vriendelijk personeel. Kortom het is er top.

Rein, op deze camping in december 2021

6,7

Reisgezelschap: Paren

Deze camping lijkt wel 1 grote hondenkennel met alle ellende vandien.Wij telden op een gegeven moment 72 honden.Tot overmaat van ramp worden het overgrote deel uitgelaten op het strand en de rest gewoon op de camping

Karen Ketelaars, op deze camping in juli 2020

8,5

Reisgezelschap: Paren

Erg fijne camping. Niet druk, waarschijnlijk door Corona.

Gusta, op deze camping in januari 2020

8,2

Reisgezelschap: Paren

Een geweldige uitvalbasis voor mooie wandelingen en motor ritten. Het sanitair is superschoon en het personeel verdient een 11. Winkels en restaurants in de buurt. Ook als je er een paar maanden zit hoef je je niet te vervelen.

De Graeve , op deze camping in oktober 2019

5,3

Reisgezelschap: Senioren

Ruime plaatsen mits toeslag. Niet aangenaam, veel staanplaatsen door de medekampeerders afgeschermd met zeilen. Eerder nudisme dan naturisme.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 55,80
Richtprijs 2
€ 58,40
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
4 ha
Hoogteligging
5m
Aantal toerplaatsen
331 (50 - 115m2)
Aantal huuraccommodaties
20
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja
Naturistencamping
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:199 m2
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:35 m2
    • periode:15-09/31-12 | 01-01/01-06
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:5G | 4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Spaans | Engels | Duits
  • Alleen cash betalen mogelijk
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:8 ampère | 20 ampère
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
  • Reinigingsstation chemische toiletten
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:20
  • Koelkasten
  • Kluisjes
  • Auto's
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:35 m2
    • periode:15-09/31-12 | 01-01/01-06
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:199 m2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Sauna
Strand
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Snorkelen
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Spaans | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Spaans | Engels
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Fitnessruimte
  • Paardrijden
  • Minigolf
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:7 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Spaans | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Spaans | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:5 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
  • Direct aan zee gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:5000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:1
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Locatie

Toon op kaart
  • FKK Camping Naturista Almanat
    Ctra N340, km 269
    29749 / Almayate (Málaga)
    Spanje
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    36°43'37"N 4°6'47"W
  • A7 Málaga-Motril v.v., neem altijd afslag 265 en ri Torre del Mar. Op N340a ri Torre del Mar, bij km 269, even voor Torre del Mar, aan zeezijde van de weg wordt cp aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u camping FKK Camping Naturista Almanat boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.almanat.es

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar FKK Camping Naturista Almanat. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


FKK Camping Naturista Almanat

FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat
FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat FKK Camping Naturista Almanat

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen