Ga naar de homepage

Camping Brunner am See

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,3
339 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Direct aan de Millstätter See
  • Zwemmen in een meer
  • Yogalessen in het hoogseizoen
  • Wandelen vanaf de camping
  • Kleine indoor speeltuin
  • Dicht bij Nockalmstrasse (35 km)

Deze camping heeft een prachtige ligging, direct aan de Millstätter See in Karinthië. Je kampeert hier direct aan het helderblauwe water, met uitzicht op de bergen. Het is dan ook niet voor niks dat camping Brunner am See in 2022 een ACSI Award heeft gewonnen in de categorie camping met de mooiste ligging van Oostenrijk. De camping ligt in de plaats Döbriach, in een vrij groene omgeving.

Toon meer

Vanaf Salzburg neem je de A10 richting het zuiden. Bij het knooppunt Knoten Spittal verlaat je de A10 en rijd je op de E66, om al vrij snel de 98 op te rijden. Deze weg, de Millstätter Strasse, loopt langs het gelijknamige meer en onderweg heb je prachtig uitzicht op het water. Zeker wanneer de lucht blauw is en de zon schijnt, krijg je gegarandeerd vakantiekriebels. Pas 1,6 kilometer voor de camping sla je rechtsaf, om dwars door Döbriach naar de camping te rijden. De camping is goed bereikbaar, ook met een grote caravan of camper.

Privéstrand aan de Millstätter See

De middelgrote camping Brunner am See is het hele jaar geopend. De camping ligt direct aan het water en heeft een privéstrand. Hier geniet je van de zon en neem je een duik in het meer. Ook vissen is toegestaan. Het uitzicht vanaf het strand op het meer is prachtig! Op een aantal meter van het strand ligt een houten vlot in het water. Hier kun je naartoe zwemmen en van af duiken. Op het strand is een kleine speeltuin voor de jongste campinggasten. In het hoogseizoen worden er yogalessen gegeven op het strand. Zo kun jij even helemaal tot rust komen tijdens jouw vakantie op camping Brunner am See.

Bosspeeltuin

Aan de overkant van de weg, die langs de camping loopt, ligt een multifunctioneel sportveld wat bij de camping hoort. Hier kun je rijden op skelters en sporten op een volleybal- en voetbalveld. En natuurlijk is er ook een tafeltennistafel. Ook is er een bosspeeltuin met glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een binnenspeeltuin. Ideaal voor regenachtige dagen of in de winter. Naast de camping ligt een supermarkt waar je terecht kunt voor kleine boodschappen. Voor uitgebreide boodschappen kun je naar Radenthein, op 6 kilometer afstand van de camping. Hier zijn meerdere supermarkten. Ook vind je hier een aantal leuke restaurantjes.

Ontdek de omgeving

In de regio Karinthië is het aan te raden om gebruik te maken van de Kärnten card. Je koopt de kaart voor een bepaalde periode en gebruikt deze om meer dan honderd activiteiten in de omgeving te doen. Ga de bergen in met een van de vele kabelbanen in de regio, bezoek de ruïnes van een kasteel, ga naar een museum of wandel door een van de ravijnen. Je kunt het natuurlijk ook allemaal doen. Ook zonder Kärnten Card heeft de omgeving genoeg te bieden. Vanaf de camping vertrekken diverse wandelroutes. Je kunt hier eindeloos wandelen, fietsen en watersporten op de Millstätter See.

Nockalmstrasse

Op 40 minuten rijden van de camping ligt de Nockalmstrasse. Dit is een van de mooiste panoramawegen door de bergen in Karinthië. De 34 kilometer lange route kun je tegen betaling met je eigen auto rijden, of je kunt met een bus mee. De weg verbindt de plaatsen Innerkrems in het noorden en Ebene Reichenau in het zuiden. De route telt 52 haarspeldbochten. Ook kun je ervoor kiezen om in het gebied, het Nationaal- en Biosphärenpark Nockberge, te wandelen.

Bekijk campingwebsite 
  • €27 per nacht in het laagseizoen
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

W.J.F. Ament

"Eersteklas hondenvrije comfortcamping aan de Millstätter See direct aan het meer. Keurig verzorgd zonnig terrein. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Winkels, restaurants, watersport, tennis, golf, fietsen en mountainbiken. Van Pasen tot herfst zijn er begeleide bergwandelingen."

Inspecteur Dhr. W.J.F. Ament

W.J.F. Ament

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792450

Beoordelingen (339)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Sanitair
8,7
Personeel
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,4
Kindvriendelijkheid
8,5
Entertainment
7,9
Sportfaciliteiten
7,8
Eten en drinken
7,8
Omgeving
8,8

Fam Roodenburg, op deze camping in augustus 2023

6,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Mooie camping met onvriendelijk personeel. Te druk in het restaurant met twee mensen die alles op het overvolle terras moesten doen.receptie kortaf en niet hulpvaardig . Onze plek (747 zou 70M2 of groter zijn maar volgens mijn meetlint (7meter bij7,5meter) hebben ze de cijfertjes omgedraaid. Na mijn vraag over de plek werd ik ZEER onvriendelijk de deur gewezen.! Dit was zeker mijn laatste bezoek aan deze camping.

Marijke Bijker, op deze camping in augustus 2023

8,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Leuke camping, direct aan het meer! Super lokatie. In de omgeving is veel te doen.
Voor kinderen ook leuk er zijn veel activiteiten en deze zijn gratis.
Goede sanitaire voorzieningen!

Tijn, op deze camping in augustus 2023

7,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Het is een fijne kleine camping met veel en goed sanitair, goede wifi, wel weinig schaduw en een fijn strand.

Jent Oprins, op deze camping in augustus 2023

7,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Goed sanitair en ook altijd schoon. Kleine camping dus sanitair dichtbij en het meer dichtbij. Minpuntje is dat er veel mensen waaronder veel kinderen met elektrische steps rondrijden.

HJR, op deze camping in augustus 2023

7,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

De camping ligt direct aan het fantastische meer, de Millstadtersee. De camping is netjes, ook in het hoogseizoen is het sanitair netjes onderhouden. Voor kinderen een speeltuin en sport- en speelveld. De skelters zijn vrij te gebruiken. Veel mogelijkheden voor dagjes weg met de KarinthiëCard.

Anja, op deze camping in juli 2023

8,0

Reisgezelschap: Paren

Super alleen 3 keer op andere plek
Maar zeker voor herhaling

Petra Herpák dr, op deze camping in april 2023

9,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Csodálatos környezet, szép, rendezett kemping, tiszta, igényes vizesblokkok, játszótér a legkisebbek számára, rengeteg kirándulási lehetőség a közelben. Mi biztosan visszatérünk!

M. de Greef, op deze camping in september 2022

9,0

Reisgezelschap: Paren

Heerlijk kamperen op deze fantastische camping direct aan de Millstätter See. Wij hadden een kampeerplek maat M. Groot genoeg voor onze kleine caravan. Houd er rekening mee dat je niet \"dwars\" op je plek mag staan en een meter van de weg af moet blijven. Daardoor paste de luifel niet aan de voortent. Je ziet er eigenlijk ook geen enkele caravan met voortent én luifel.
Héél veel campers in deze tijd van het jaar (september), wat wij minder gezellig vinden. Geen restaurant op de camping maar wel genoeg eetgelegenheid op loop-afstand. Fantastisch brandschoon sanitair.
Bij reserveren aangeven dat je de ACSI CampingCard wilt gebruiken, maar dit ook nog een keer mededelen als je aankomt! Dit ging bij ons mis. Door vermoeidheid van de reis en drukte bij de receptie de volle mep betaald. Echter de volgende ochtend terug naar de receptie gegaan en daar werd het heel fijn opgelost. Het meer is in één woord heerlijk! Elke ochtend gezwommen, ook als het \'s morgens nog maar 15 graden was. Prachtige omgeving, superveel te doen. KärntenCard kopen en gebruiken is een absolute aanrader. Wij komen zeker nog eens terug!

Renald De Boer, op deze camping in september 2022

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Een keurige camping met strandje aan de Millstätter See. Tevens vertrekpunt voor vele fiets en wandel routes in de prachtige omgeving.
Ruime plaatsen en schoon en prachtig sanitair en prima gratis internet. Wel even wennen, dat in september 2022 op de camping nog (corona)-maskers draagplicht gold in alle gezamenlijke ruimten. Tevens is het goed om, voor je de camper of caravan plaatst, je te laten informeren welke richting hij (verplicht) dient te worden geplaatst.

Jan Bakker, op deze camping in september 2022

8,8

Reisgezelschap: Paren

Een heerlijk verblijf gehad op deze camping. Zeer schoon sanitair, direkt aan het meer met veel sportieve mogelijkheden in de omgeving. Camping is zeer goed onderhouden. Een absolute aanrader. Komen zeker terug.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 58,60
Richtprijs 2
€ 68,30
Richtprijs winterperiode 1
€ 37,00
Richtprijs winterperiode 2
€ 50,20
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
3,5 ha
Hoogteligging
580m
Aantal toerplaatsen
215 (60 - 107m2)
Aantal huuraccommodaties
12
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja
Camping ook geschikt voor wintersport
Ja
Eco-camping
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard | amex
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Seniorenkorting
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
Honden
  • Geen honden toegestaan in laagseizoen
  • Geen honden toegestaan in hoogseizoen
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Verharde staanplaats
  • Zandbodem
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • periode:15-05/30-09
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:15-05/30-09
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:15-05/30-09
  • Pizzeria
    • periode:15-05/30-09
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:15-05/30-09
  • Bar
    • periode:15-05/30-09
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:4
  • Appartementen
    • aantal:8
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Elektrische fietsen
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Snorkelen
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
  • Kajakcursus
  • Waterskicursus
  • Zeilen toegestaan
  • Zeilcursus
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Duits
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Beachvolleybal
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:8 km
    • aantal:18
  • Droogruimte
  • Skistalling
  • Totale lengte loipes
    • afstand:12 km
  • Groter skigebied op
    • afstand:12 km
  • Aansluiting op andere skigebieden
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | licht | zwaar
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Duits
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
Ligging van de camping
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.2 km
  • Koop/uitgaanscentrum op
    • afstand:1 km
  • Langlaufloipe op
    • afstand:12 km
  • Direct aan meer/recreatieplas gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère, 6 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:5000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 12.7° 12.4° 15.5° 15.6° 17.2° 13° 6.9°
Min 4.2° 3.4° 1.8° 3.5° 3.9° 5.2° 0.8°
Neerslag 60% 5% 5% 10% 5% 95% 100%
Windrichting ZO O O NO ZW ZW NW
Windkracht 2 2 2 1 2 2 1

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan 81% 78
Feb 76% 74
Mrt 74% 99
Apr 73% 128
Mei 74% 140
Jun 74% 144
Jul 71% 137
Aug 74% 155
Sep 76% 137
Okt 79% 127
Nov 82% 156
Dec 83% 96

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Brunner am See
    Glanzerstraße 108
    9873 / Döbriach
    Oostenrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    46°46'4"N 13°38'53"E
  • A10 Salzburg-Villach, afsl. 139 Millstätter See. Bij stoplicht li, B98 ri. Radenthein. Na ong. 12 km re ri. Döbriach-See. Na ong. 1,5 km bij ADEG-Markt re.Vanuit Z: afsl. 178 Villach-Ossiacher See ri Millstätter See.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Brunner am See boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.campingbrunner.at

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Brunner am See. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Brunner am See

Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See
Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See Camping Brunner am See

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen