Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Onder de rook van Rotterdam

Zoek je een camping in Voorne-Putten? Denk dan eens aan Oostvoorne. Oostvoorne is een badplaats in het noorden van Zeeland op het eiland Voorne. Het dorp ligt in de buurt van de Europoort Rotterdam. Het strand van Oostvoorne was tot het begin van deze eeuw een autostrand. Tegenwoordig kun je er wandelen en watersporten. Ga bijvoorbeeld surfen of oefen bij de kitespot. Op het strand kun je ook verschillende trekvogels spotten.

Wandelen en vogels spotten

Ten het westen van het dorp ligt het natuurgebied Slikken van Voorne. Houd je van wandelen en van vogels spotten? Volg hier dan de vogelboulevardroute. Tijdens deze route kom je langs verschillende uitzichtpunten. De route loopt langs de Slikken en langs het Oostvoornse meer aan de andere kant van de Brielse Gatdam. Ook hier zijn meerdere vogelkijkpunten, bijvoorbeeld het Vogelkijkscherm Groene Strand en de Vogelobservatiehut Groene Strand. En er is meer te zien, want de duinen van Oostvoorne zijn erg gevarieerd. Het weer in Oostvoorne kan in de zomermaanden wat nat zijn. Regent het, schuil dan bij een van de gezellige restaurants, zoals restaurant paviljoen de Duinrand.

Op het Oostvoornse meer

In Zeeland heb je altijd water in de buurt. Zo ook in Oostvoorne. Het Oostvoornse meer biedt genoeg sportmogelijkheden. In het Oostvoornse meer kun je duiken en suppen en rondom het meer ligt een mountainbikeroute. Maar er is nog meer moois te zien in en om dit Zeeuwse dorp. Denk aan Landgoed Mildenburg of vuurtoren de Stenen Baak in de buurt van Brielle. Een bezoek aan deze monumentenstad (6,5 km) is ook een goed idee, net als havenstad Rotterdam (45 km), Den Haag (54 km) of de stad van schilder Johannes Vermeer: Delft (47,5 km). Genoeg uitstapjes te bedenken!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen