Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Woudenberg, waar twee natuurgebieden samenkomen

Het dorp Woudenberg vind je precies in het midden van Nederland. Hier komen de natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei samen. Een fijne locatie om te kamperen in de natuur. Maar ook voor gezelligheid kun je er terecht. De regio is populair bij wandelaars, hardlopers en zongenieters.

Geschiedenis en natuur

Als je houdt van rust en natuur zit je in Woudenberg zeker goed. De omliggende natuur waaronder het unieke Henschotermeer maakt deze plek een fijne bestemming voor kampeerders. Je kunt hier heerlijk zwemmen of luieren op het strand. Ook de actievelingen kunnen in dit gebied hun hart ophalen met mooie wandelroutes en fietstochten. Interessante militaire bezienswaardigheden in Woudenberg zijn de Grebbelinie en de Pyramide van Austerlitz. Het militair museum in Soest ligt op slechts 20 autominuten. Wie een kampeervakantie in Woudenberg graag afwisselt met een bezoekje aan de stad kan terecht in nabijgelegen steden zoals Utrecht en Amersfoort.

Gezellig centrum

Woudenberg heeft een gezellig centrum met winkels en terrasjes. Op vrijdagavond is het koopavond en de zaterdagochtend is het moment om lekker over de Woudenbergse markt te struinen. Liefhebbers van uiteten komen hier niets tekort. Maar ook de kampeerder die graag zelf kookt of liever met een glaasje wijn en een kaasje voor de caravan zit, kan lekkere verse producten scoren bij de lokale ondernemers. Woudenberg heeft tevens een verrassend origineel activiteitenprogramma. Van een outdoor kookworkshop tot boerensport in een weiland!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen