Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Vlak bij de grote stad genieten van het groen? Ga dan kamperen in Chaam

Ben je op zoek naar rust en groen, maar wil je wel graag dicht bij een stad kamperen? Denk dan eens aan Chaam. Hoewel het dorpje omringd wordt door landbouwgebied, zit je ook zo in de bossen. Maak wandelingen door de Strijbeekse Heide of laat je verrassen door de kabbelende stroompjes in de Chaamse beken. En wil je genieten van de gezellige drukte van de stad? Met een kwartiertje ben je in Breda en in een half uurtje rijd je naar Tilburg.

Een dagje uit vanaf Chaam

Een camping in Chaam is de ideale uitvalsbasis voor dagtripjes. Kinderen tot en met 12 jaar wanen zich echte piraten in het Kids Wonderland of gaan op dierenjacht in Safaripark Beekse Bergen. Zet je zintuigen op scherp in het grootste kunstdoolhof ter wereld, de Doloris Meta Maze, met meer dan veertig kamers vol mysterieuze objecten. Sluit de dag luchtig af met rondleiding door Museum Dansant en het Museum Soet & Vermaeck in Hilvarenbeek. Hier waan je je in het begin van 1900 en word je betoverd door prachtige orgels, spiegels en kristal en beleef je hoe de kermis er in 1920 uitzag.

Terug in de tijd

Terug in de tijd ga je met een bezoekje aan het belevingsbos bij schijnvliegveld De Kiek in Alphen. Het nepvliegveld moest in 1940 de Engelse bommenwerpers afleiden van de toen Duitse vliegbasis Gilze Rijen, dat 11 km verderop lag. Nu vind je op dit vliegveld helikopters, waaronder de machtige Chinook.

De veelzijdige bossen rond Chaam

De bossen rondom Chaam zijn heerlijk om te verkennen. Zo loopt er een Laarzenpad door het moerasachtige gebied ’t Broek, waarbij je door oude grachten loopt en mooie uitzichten hebt. Kijk vooral ook naar de lucht, want daar kun je zomaar de buizerd of torenvalk zien vliegen.

Campings in Chaam

Kortom, dit kleine dorpje is de perfecte uitvalsbasis voor leuke tripjes naar de drukte of juist naar de natuur. In Chaam en in de omgeving vind je verschillende leuke campings.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen