Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Kamperen in groen Bergeijk

Een kampeervakantie in de bosrijke Brabantse Kempen is genieten van de natuur. Niet voor niets werd deze gemeente in 2012 uitgeroepen tot groenste dorp van Nederland. Met de inzet van mountainbike-, wandel- en ruiterroutes is Bergeijk een heerlijke plek voor actieve buitengenieters. Ook op cultuurhistorisch vlak heeft Bergeijk genoeg te bieden. Van de bijzondere geschiedenis van de grafheuvels uit de Bronstijd tot de ontwerpen van architect Gerrit Rietveld en Mien Ruys.

Uit in de omgeving van Bergeijk

In de omgeving van je camping in of bij Bergeijk kun je naar hartenlust fietsen en wandelen. Een bijzondere route is de fietsroute 'De Legende van Zwarte Kaat'. Deze route heeft in 2019 een landelijke fietsroutewedstrijd gewonnen. De spannende route leidt je onder andere langs de Heksenboom, de Abdij van Postel, een watermolen en Zwarte Kaat zelf. Een leuke tocht voor het hele gezin. Heb je de fietsen niet meegenomen? Huur fietsen op de camping van lus de Zwarte Kaat-wandelroute.

Een andere bijzondere beleving voor het hele gezin is een bezoek aan het Montana Snowcenter. Lekker skiën of snowboarden op echte sneeuw tijdens je (zomerse) kampeervakantie. Ben je cultuurliefhebber? Ga dan mee met de 'Rietveldsafari' van de Rietveldwandelroute en ontdek het erfgoed van architect Gerrit Rietveld en tuinarchitect Mien Ruys. Een unieke rondleiding met een combinatie van natuur, cultuur en architectuur.

Brabantse gezelligheid

In Bergeijk zijn er genoeg eet- en drinkgelegenheden te vinden waar je kunt genieten van goed eten en Brabantse gezelligheid. De echte ouderwetse Brabantse sfeer proef je bij Herberg in het Wilde Zwijn. Buiten op het heerlijke terras van als het koud is lekker knus binnen bij de open haard. Voor de beste traditionele Brabantse worstenbroodjes ga je naar Bakkerijmuseum de Grenswachter in Luyksgestel. Hier kun je ook zelf kruimelvlaai van worstenbroodjes leren bakken!

Je camping in de buurt van Bergeijk

In de omgeving van Bergeijk kun je terecht op een van de leuke kleine campings waar de zichtbare ligt op de rustzoekende kampeerder. Verblijf je graag op een camping met voorzieningen zoals een restaurant, een zwembad of een animatieprogramma? Dat kan op een van de comfortabele recreatieparken.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen