Ga naar de homepage

Recreatiepark De Leistert

Algemene gegevens
Richtprijs € 51,10

Recreatiepark De Leistert, gelegen in Roggel in Midden-Limburg, is van alle gemakken voorzien. Op dit vakantiepark kun je kamperen op plekken met eigen sanitair, maar zijn ook verschillende soorten accommodaties te huur. Met zwembaden, een recreatieplas, bowlingbaan en nog veel meer, hoeft niemand zicht te vervelen op Recreatiepark de Leistert! En ook in de buurt is genoeg te doen, je vindt er diverse natuurparken en pretparken.

Toon meer

Het recreatiepark is gemakkelijk te bereiken doordat het in de driehoek van de A2, A73 en A67 ligt. Aangekomen bij de receptie zie je meteen dat het een groot park is. Gelukkig helpen de vriendelijke medewerkers je op weg met een plattegrond, zodat je snel je weg kunt vinden. Bij de receptie kunnen ze je alles vertellen over de omgeving: ze bieden verschillende fiets- en wandelroutes aan en je kunt er ook tickets met korting kopen voor de pretparken die in de buurt liggen zoals Toverland en Klein Zwitserland.

Van basic kamperen tot glamping

Op Recreatiepark de Leistert kun je zowel basic kamperen in eigen kampeermiddel als een (glamping)accommodatie huren met alles erop en eraan. En in die laatste categorie heeft het park ruime keus; van een eenvoudig chalet tot kindervriendelijke bungalow in de stijl van oude Limburgse boerderijen. Je buren op dit park zijn voornamelijk gezinnen. Dat is ook niet gek, gezien de aandacht voor kinderen bij alle voorzieningen. Om te beginnen is er een subtropisch binnenzwembad, een verwarmd golfslagbad buiten en een speelvijver met ligstrand.

Verder is er een grote buitenspeeltuin met een heuse speeljungle en ook een indoor speeltuin, waar de kinderen urenlang kunnen klimmen en klauteren. Een avondje bowlen, racen op de fietscrossbaan, een middagje midgetgolfen of rustig vissen in de visvijver behoren allemaal tot de mogelijkheden van deze camping. Populair bij de kinderen is ook de knutselochtend op zondag, waar naar hartenlust geschilderd, gekleurd, geknipt en geplakt kan worden.

Online boodschappen bestellen

In de supermarkt op het park is er een groot assortiment aanwezig en kun je elke ochtend verse broodjes en croissants kopen. De supermarkt biedt de unieke service dat je van te voren je boodschappen online kunt bestellen. Bij aankomst zijn je boodschappen dan al in je accommodatie en kun je in alle rust aan je vakantie beginnen. Dat kan natuurlijk ook bij Restaurant Buitenhof op het park waar je met een 3-gangen keuzemenu met een iedere maand wisselende kaart heerlijk neer kunt ploffen voor een hapje eten. De kids spelen ondertussen in de indoor speeltuin, want deze grenst aan het restaurant.

Sanitair

Het centraal gelegen sanitairgebouw is modern en schoon. Op dit park heb je echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kampeerplek met privé-sanitair: dat is pas luxe!

Dicht bij natuur en stad

Uniek aan dit vakantiepark is dat je je tussen drie natuurparken, de Groote Peel, Leudal en de Meinweg, bevindt. Maar ook binnen een paar minuten in het Outletcenter in Roermond staat voor een dagje shoppen of in pretparken zoals Toverland voor een leuke speelmiddag.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

8,3
Gemiddelde beoordeling Bekijk 40 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

C. Iking

"Ruim opgezet recreatiepark met actief animatieteam. Veel zwemgelegenheid met o.a. een golfslagbad."

C. Iking

Inspecteur Dhr. C. Iking

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)773075170
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,3
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
8,6
Entertainment
8,3
Sportfaciliteiten
8,4
Zwembad
8,4
Eten en drinken
8,3
Omgeving
8,4

Mentink, op deze camping in juni 2018

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Sport en entertainment heb ik in juni niet op gelet, dus niet ingevuld.

kamerman, op deze camping in juni 2018

7,9

Reisgezelschap: Senioren

wij vinden de camping zeer prettig vanwege onze gezondheid daardoor hebben wij het naar onze zin mooie

T wiltink, op deze camping in juni 2018

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Wij zijn een echtpaar van man 68 en vrouw van 66 wij vermaken ons buitengewoon op de camping ,de leistert.
Schitterende omgeving.
Wij gaan al vele jaren naar campings maar de leistert en die bevalt ons prima ook op meerdere campings bevalt het ons prima.

C.M.Tieman, op deze camping in mei 2018

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Prima Camping , zeker ook voor honden bezitters op een apart gedeelte met een omheinde uitlaatplaats waar de honden heerlijk kunnen rennen.

franssen, op deze camping in mei 2018

9,0

Reisgezelschap: Paren

een zeer leuke goedverzorgde camping mooie ligging en veel te doen voor kinderen.

Derck, op deze camping in april 2018

7,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

water in het zwembad en omgevingstemperatuur veel te koud; zwembad en sanitair vuil op de grond. In de douches veel wind die onder de deuren door komt. Na 6 minuten stopt het douchewater met lopen en dan moet je 1 minuut wachten tot het water opnieuw komt; dit is heel vervelend als je met kleine kinderen onder de douche staat...

Vincent, op deze camping in oktober 2016

8,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Zeer mooie camping met ruime plaatsen en een speelpleintje erbij. Leuk binne speelplein voor de kinderen waar de ouders terwijl iets kunnen eten en drinken

fg - haastrecht, op deze camping in augustus 2016

6,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - zwemvoorzieningen
Minpunten - restaurant, helft tafels leeg, maar eten kun je er niet, kan de keuken niet aan, te massaal,

Bron: ctoutvert

Roy - Beneden leeuwen, op deze camping in juli 2016

8,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Grote staanplaatsen veel te doen vriendelijk personeel
Minpunten - Grote camping
Bron: ctoutvert

Louise - Schiedam, op deze camping in juli 2016

7,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - nette camping maar voor mij de eerste keer kamperen dus niet mijn ding
Minpunten - restaurant eten was echt heel slecht was mijn bedoeling voor het gemak hier te eten maar na de eerste avond was het oordeel ronduit hier gaan we niet meer heen. Biefstuk kwam je niet doorheen en droop in een plas van nat, het bord met de verschillende proefjes werd ook door de biefstuk natte gebeuren een doorweekt hamburgerbroodje. Al met al hele magere kwaliteit en dat is jammer.
Bron: ctoutvert

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 51,10
Richtprijs 2
€ 54,20
Openingsperiode
30-03-2018 t/m 05-11-2018
29-03-2019 t/m 04-11-2019
Oppervlakte
90 ha
Aantal toerplaatsen
750 (90 - 130m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
300
Aantal huuraccommodaties
318
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:800 m2
    • periode:15-05/01-09
    • Verwarmd:ja
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:800 m2
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:32
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:32
  • Bungalows/chalets
    • aantal:264
  • Trekkershutten
    • aantal:12
  • Fietsen
  • Skelter/trapauto
  • Elektrische fietsen
  • Lodgetent met sanitair
    • aantal:10
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:800 m2
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:800 m2
    • periode:15-05/01-09
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:35 m2
    • Verwarmd:ja
  • Stranddouches
  • Ligweide
Wellness
  • Sauna
  • Whirlpool
  • Stoombad
  • Zonnebank
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:35 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Nederlands
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Trampoline
  • Speelautomaten
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Fitnessruimte
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:7 km
    • aantal:18
  • Squash
  • Bowling- of kegelbanen
  • Boogschieten
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels | Nederlands
    • periode:01-07/01-09 | 21-04/01-05
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Nederlands
    • periode:01-07/01-09 | 21-04/01-05
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:01-07/31-08
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:8,5
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère | 16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Alleen 's nachts rustig
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2015:1
Adres & Route

Wilt u camping Recreatiepark De Leistert boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Recreatiepark De Leistert
    Heldensedijk 5
    6088 NT / Roggel
    Nederland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    51°16'26"N 5°55'55"E
  • De camping ligt aan de weg Helden-Roggel, ongeveer 1 km van Roggel.

  • Contact

  • www.leistert.nl

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

17 / 12

 

Di

18 / 12

 

Wo

19 / 12

 

Do

20 / 12

 

Vr

21 / 12

 

Za

22 / 12

 

Zo

23 / 12

 
Max. 7.5° 7.5° 9.7° 8.4° 9.3° 10.5° 10.9°
Min 1.3° 3.5° 2.6° 4.7° 3.8° 6.3° 6.9°
Neerslag 80% 5% 75% 60% 85% 75% 70%
Windrichting ZW ZO Z Z Z ZW ZW
Windkracht 3 3 3 3 3 4 4

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Neerslagsom (mm)
Jan. 67
Feb. 63
Mrt. 51
Apr. 54
Mei 65
Jun. 70
Jul. 97
Aug. 89
Sep. 87
Okt. 52
Nov. 67
Dec. 64
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Recreatiepark De Leistert".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

Pak nu je zomervoordeel!

Boek bij ons je vakantie!

Recreatiepark De Leistert